Ljubav

Zbog ovoga se muškarci smrtno zaljubljuju u tebe! Za ovakvom ženom svi uzdišu!

Nikad niste razumjele one žene koji stalno kukaju da ih nitko neće. Gdje god se pojavite, plijenite pažnju muškaraca i uvijek možete birati. Za vas je to potpuno prirodna stvar i ne razmišljate puno o tome. Evo zašto se oni zaljubljuju u vas!

1. Ne trčite za muškarcima

Nije sasvim izvjesno što je ovdje starije – kokoš ili jaje. Da li ne jurite za muškarcima zato što vas stalno okružuju, ili vas okružuju zato što ih nikad niste ni jurili?

Bit će da je posrijedi pomalo od oba.

U svakom slučaju, vodite vrlo bogat i raznovrstan život u kome vaš interes za muškarce zauzima svoje mjesto, kao jedna od vaših brojnih sfera interesa.

Upravo zato što niste koncentrirani na traženje ljubavi, ljubav uvijek nalazi vas.

2. Govorite ono što mislite i mislite ono što kažete

Niste od onih koji se pretvaraju u muškom društvu. Vi ste upravo onakvi kakvi se prikazujete. Ne stidite se sebe i realna ste osoba. Ne dopuštate da vam raspoloženje i život ovisi o nečemu što drugi misle i govore, jer dobro poznajete sebe.

Znate procjenjivati ljude i niste povodljivi. Također imate i visoku razinu samodiscipline, pa ne dopuštate sebi da se zbog povrijeđenih osjećaja srozavate nepristojnim ponašanjem. Jasno i glasno stavljate do znanja ljudima što mislite i što od njih očekujete. Ne igrate igrice, već istinski komunicirate.

3. Znate slušati ljude

Nikad niste bili neka brbljavica, ni tračerica. Zaista vas ne zanima tko što radi i s kime. Prazni razgovori vas neviđeno umaraju i radije svoje vrijeme posvećujete onim ljudima od kojih nešto možete naučiti i pričama koje mogu rezultirati napretkom.

Radije se okružujete ljudima bogatog duha i životne mudrosti i slušate što oni imaju za reći, umjesto da uživate u zvuku vlastitog glasa. Kada nekome postavite sasvim obično pitanje “Kako si?”, vas zaista zanima čuti odgovor – ne pitate to ljude tek reda radi.

Spremni ste otvoreno pohvaliti nečiji uspjeh, ali i pružiti konstruktivnu kritiku, kad je to potrebno. Ne stidite se priznavanja vlastitih pogrešaka. Zato zaista na njima i učite.

4. Volite sebe i to se vidi

Od fizičkog izgleda do duhovnog razvoja – vi stalno radite na sebi i ne dopuštate da se zapustite poneseni kompliciranim životnim okolnostima. Ne dozvoljavate da vas život lomi, već iz svega gledate da izvučete ono lijepo i korisno.

Zato naprosto blistate. To unutarnje zadovoljstvo se vidi na vašem licu i zarazno je. Svatko bi želio da se malo “očeše” o vašu fantastičnu auru.

Svoj imidž gradite na istinskim vrijednostima. Vaša osobnost je toliko jaka da se ta jačina preljeva na vaš izgled i dojam koji ostavljate. Kada bi netko trebao prstom točno pokazati što je to toliko na vama fantastično, ne bi mogao izdvojiti ni jednu konkretnu stvar. Tajna je u cjelokupnom sklopu i skladu.

5. Jednostavni ste

Život je onoliko kompliciran koliko mi od njega to napravimo. Zakoni svemira su jednostavni, mi smo ti koji ih kompliciramo kroz svoje predstave, predrasude, doživljaje.

Zato se trudite da ne analizirate pretjerano stvari koje nisu bitne. Koncentrirate se na suštinu i niste od onih zanovijetala koji u svemu nalaze manu. Uzimate ono što vam se sviđa i ne dopuštate da vas okupira ono što vam se ne sviđa. Ne teoretizirate, već živite.

Vama kišni dan, nakon što ste taman napravili frizuru, nikada ne može pokvariti planove. On je samo dobra prilika da obučete novi kišni mantil.

banner za knjige wayne dyer do uspjeha bez izgovora
Plesat ćete i uz glazbu koja vam se ne sviđa previše, jer se želite zabaviti – kakve koristi imate od sjedenja u nekom kutu i mrgođenja zato što stvari nisu onakve kakvim ste ih zamišljali ili kakve bi vi željeli da budu.

Prilagodljivi ste si i snalažljivi. Ukoliko nemate novca za prelijepu haljinu iz izloga, naći ćete način da se nekako iskombinirate ili sašijete još ljepšu sami. Nećete kukati zato što je ne možete sebi priuštiti.

Uostalom, materijalne stvari vas toliko ne opterećuju. Svjesni ste da one postoje zbog vas – a ne vi zbog njih.