Ljubav

10 stvari u sek*su zbog koji mnoge žene padaju u očaj, a muškarci se užasavaju

Ništa nije gore u se*u nego kad momak primeti da se devojka stidi.

Evo čega se sve devojke stide kada je se*s u pitanju, a zasta nema potrebe…

1. Ne dožive orgazam, pa padaju u očaj! Veliki broj devojka ga postiže jedino samozadovoljavanjem, pa nema potrebe za osećajem niže vrednosti…

2. Oralni se*s može izazvati bol u vilici ili suvoću usta, ali to nije razlog za paniku. Možete koristiti ruke i pokazati svoju seksualnu kreativnost, a da pri tom ne osećate nikakav bol.

3. Telesni mirisi, kao i izgled vašeg tela nisu nešto o čemu bi trebalo da razmišljate tokom se*sa.

4. Devojke nakon što dožive orgazam često izgube želju za nastavkom ljubavnog čina. Bez ustručavanja kažite partneru kako se osećate, nema ničega sramotnog u tome.

5. Seksi fantazije nisu nešto o čemu bi trebalo ćutati. Upravo njihovo saopštavanje partneru uticaće na poboljšanje vašeg seksualnog života.

6. Analni se*s ne žele sve devojke i to nije razlog za sramotu. Ukoliko vas partner poštuje kao ličnost, poštovaće i vašu odluku.

7. Muškarca ne bi trebalo da vređa to što pored njega želite da koristite i vibrator. Na ovaj način samo doprinosite kvalitetu se*sa.

8. Korišćenje kontracepcije govori koliko ste odgovorne prema svom telu i zdravlju – nije razlog za sram.

9. Možda vaš partner ima čestu potrebu za se*som, ali ukoliko se vi tako ne osećate, bolje je podeliti to sa njim nego kvariti ljubavni čin ili se osećati prisiljeno na se*s.

10. “Gde si to naučila” – ponekad može da zvuči vrlo grubo i nimalo pohvalno. Ukoliko ste vešte u se*su, ne bi trebalo zbog toga da se stidite!