Ljubav

Kakav je svaki horoskopski znak u krevetu? Ovan kao grom, Jarac divlji, Bik…

I pre se*sa može se proceniti kakav bi neko mogao da bude ljubavnik sudeći prema njegovom horoskopskom znaku, a baš svaki pripadnik Zodijaka ima mane i vrline.

U nastavku pročitajte šta vas sa svakim horoskopskim znakom čeka u krevetu.

Ovan

Njegovu veštinu u krevetu može se uporediti s grmljavinom – oni su mešavina energije i sile s kojom iznenađuju partnera. Pripadnici ovog znaka vole dominirati, a seks s njima je spontan i strastven.

Ipak, mana im je što poput munje mogu brzo zabljesnuti, ali i jednako brzo nestati – odnosno požuriti prema kraju. Oni kao da teže biti prvi u svemu, pa tako i u postizanju orgazma, bez obzira na partnera.

Bik

Pripadnici ovog znaka vrlo su senzualni, a u seksu i vrlo izdržljivi i nezasitnog libida zbog Venere koja njima vlada. Oni uživaju u dodiru svilenog veša, zavodljivom mirisu parfema i tragovima ruža – u seksu se služe svim čulima.

Nijedan detalj im ne promiče, ali svejedno imaju manu – znaju da budu predvidljivi u pozama, vremenu i mestu same radnje.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su energični i znatiželjni, a u krevetu žele da istraže svaki milimetar svog partnera. Njihov seksualni stil se stalno menja i poboljšava. Za njih ništa nije tabu, voljni su da isprobaju sve poze, pomagala i ostvare svaku fantaziju…

Ali, kako imaju kratak interval koncentracije, takav zna da bude i njihov libido – jednako brzo kako se mogu „zapaliti“, tako se mogu i ugasiti i reći da bi radije gledali TV.

Rak

Niko vas neće držati tako snažno, blizu i jako poput pripadnika ovog znaka. Oni svojom senzualnom prirodom u seks lako prenose svoje emocije, zbog čega partner s njima to lako doživljava kao vođenje ljubavi i istinsku povezanost.

Negativna strana? Isti taj brižni Rak često doživljava promene raspoloženja i može se pretvoriti u bezosećajnog, a seks biti grub i hladan, naročito ako se ljute na partnera.

Lav

Pripadnici ovog znaka u seksu žele kraljevski protokol – od predigre s pet činova, maratonski seks i dugo maženje posle. S njima se partner oseća kao glavni glumac u odličnom erotskom filmu, nabijenom dramom i inovacijama.

Ali mana im je što ponekad više misle na svoje zadovoljstvo, nego na partnerovo – što ih može učiniti lenjima kod ugađanja dok će bez problema uživati kada se njima posvećuje pažnja.

Devica

Pripadnici ovog znaka su usmereni tome da udovolje drugoj strani, oni se u tom činu osećaju seksi i još su uzbuđeniji. Stalno usvajaju nove veštine i time iznenađuju partnera koji s njima može zaista uživati u seksu s potpunim opuštanjem.

Mana im je što su na početku odnosa uvek za akciju, ali s vremenom očekuju da druga strana bude ta koja češće inicira seks.

Vaga

Za pripadnike Vage seks započinje davno pre skidanja – oni komplimente, lepe gestove i razgovor vide kao uvertiru u strastveno iskustvo. S njima je seks predivno iskustvo, obraćaju pažnju na rublje, mirise, atmosferu…

Mana im je što mogu očekivati od partnera da im čita misli, odnosno neće verbalno izraziti šta bi tačno voleli i želeli, a to ih može učiniti frustriranim i pasivno-agresivnim.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka su vladari seksa u Zodijaku, a njihov nezasitni libido ih tera da posvećuju veliku pažnju fizičkoj strani ljubavnih odnosa.

Od partnera traže potpunu prepuštenost i lako ih uvode u svet seksualnih igrica u kojem oboje uživaju, a seks nikad nije dosadan. Mana im može biti to što mogu i preterati s fetišima, a zbog durenja i ljutnje mogu namerno uskraćivati seks, s čime muče i sebe.

Strelac

Seks s istraživačkim i liberalnim i pripadnicima ovog znaka lični na vožnje u zabavnom parku. Strelac će vas bacati na sve strane i preplaviti vaša čula pa čak i ako je iskustvo kratko, ono je nezaboravno.

Koliko god bili dobri ljubavnici koji veliku pažnju posvećuju ljubljenju, mana im je to što seks može delovati kao da nije ličan, odnosno da onog s kime spavaju mogu pretvoriti u objekt za zadovoljavanje njihove požude.

Jarac

Ispod promišljenog i kontrolišućeg oklopa Jarca krije se pravo iznenađenje – seksualno radoznao i domišljat, pa čak i pomalo nastran um. Oni koriste to što ih mnogi potcenjuju kao svoju prednost, a ko izađe iz njihovog kreveta iznenađen je time koliko se daju u seksu.

Mana im je što je njima, poput dobrog vina, potrebno vreme da bi se opustili i partneru pokazali sve to – u kratkim avanturama to neće pokazati jer im treba vremena da se opuste.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su inovatori, a seks je samo još jedno polje u životu u kojem mogu eksperimentisati i istraživati. Za njih ne postoje tabui niti osuđuju, pa su idealan partner da isprobate sve ono što ste ikad hteli bez srama, a oni će vam rado otkriti svoje perverzije.

Mana im je što se seks s njima može pretvoriti više u fizičko, a manje u emotivno iskustvo.

Ribe

Pripadnici ovog znaka su vrlo intuitivni i razumeju „jezik tela“ svog partnera te su korak ispred svega – znaju šta on želi pre nego to i sam kaže. Zbog toga oni vode ljubav svim čulima, skoro pa umetnički, s puno leptirića i trnaca po koži.

Ali, ponekad funkcionišu po principu crno-belo, pa im je mana da naginju ili prema previše sebičnom ili pak previše ugađajućem ponašanju u seksu, prenosi 24sata.hr.