Ljubav

Razlika ja velika: Evo šta najviše u krevetu uzbuđuje žene, a šta muškarce u krevetu, iznenadićete se

Postoje zanimljivi kontrasti između onoga šta muškarci i šta žene doživljavaju kao vrhunsko uzbuđenje.

Razne studije pokazuju da postoje razlike između onoga što uzbuđuje muškarce i žene, pa je tako i novo istraživanje doprinijelo takvim zaključcima, pokazujući neke zanimljive kontraste između onoga šta muškarci i žene smatraju najvećim uzbuđenjima.

Kako piše Metro, u anketi je ispitano oko 2000 muškaraca i žena.

Rezultati su pokazali da žene najviše uzbuđuje zajednički orgazam s partnerom, čak njih 66%. To se sviđa i muškarcima, ali samo trećina je to navela kao nešto što ih zaista uzbuđuje, stavljajući ga na četvrto mesto na listi najvećih uzbuđenja.

Umesto toga, muškarcima je najdraži se*s sa novom partnerkom prvi put, odnosno više od polovine muškaraca (56%) izjavilo je da ih najviše uzbuđuje se*s sa nekim s kim nikada pre nisu imali odnose.

Na drugom mestu kod muškaraca je se*s s bivšom partnerkom koja im se još uvek sviđa. Ženama je to takođe donekle privlačno, ali je mnogo niže na listi.

Za 42% žena, kratkotrajna avantura na odmoru na drugom je mestu među situacijama koji ih najviše uzbuđuju, dok se na trećem mestu našao višestruki orgazam (36%). Nakon njega na listi je bio dobar oralni se*s (35%), a na petom mestu je odlazak na „prljavi“ vikend s partnerom (32%).

Svi volimo ulazak u krevet kada je posteljina sveže oprana, ali neke žene i to uzbuđuje, pa su ga tako stavile na šesto mesto, iznad rođendanskog se*sa. Listu je zaokružio se*s za Dan zaljubljenih, omiljen među romantičnim tipovima ljudi.

Kada je reč o muškarcima, njima je na trećem mestu se*s sa nepoznatom osobom (35%), na četvrtom mestu zajednički orgazam s partnerkom, a na petom mestu snimanje se*sa s partnerkom (28%).

Muškarci su takođe rekli da ih uzbuđuju i se*s na otvorenom i avantura na odmoru, iako je ona na poslednjem mestu.