MagazinNovosti

5 NAJVEĆIH MANIPULATORA ZODIJAKA: Ljubomorni i opaki, a jedan je posebno NEMILOSRDAN!

Kad se svaki od ovih pet znakova Zodijaka nađe u neugodnim situacijama, oni će najverovatnije dati sve od sebe kako bi izmanipulisali okolinu.

Neki su suptilniji od drugih, ali ipak, treba dobro da ih se pazite:

Škorpija

Iako je izuzetno dovitljiv, nemojte se zavaravati. Škorpije su nepoverljive i tajnovite. Recimo da vaš najbolji prijatelj, nakon dugogodišnjeg prijateljstva, pronalazi razlog da vam ne veruje.

Škorpije će potajno početi da se druže s drugim ljudima. Na kraju ćete razbijati glavu, pitajući se što ste to učinili pogrešno. Veoma su ljubomorni, odlične i uverljive vođe. Pravi je majstor manipulacije i on to zna.

Rak

Rak je duboko intuitivan, što, naravno, može biti blagoslov. Međutim, u nekim slučajevima on može biti vaša najgora noćna mora.

Veoma je maštovit i okriviće vas za scenarije koji se nikada nisu dogodili. Može pronaći razlog da vas mrzi zbog nečega što ste mu učinili kad ste imali pet godina i može se lako uveriti da ste još isti kao i onda.

Blizanci

Ovaj znak zodijaka je izuzetno neodlučan, a tu neodlučnost maskira donoseći sigurne odluke. Međutim, čim se okrenete, verovatno će vas optuživati za odluke koje je sam doneo.

Zabava je zapravo najgora atmosfera za Blizance, jer on je izuzetno društven i čini se da je spreman za sve što noć nudi. On će otići kući s vama te večeri i kasnije će verovatno požaliti zbog svega što se dogodilo.

Ribe

One su potpuno nesebične i uvek spremne da pomognu. Ponekad toliko očajnički žele pomoći drugima da se pitate čine li to iz sebičnih razloga. Loša vest je da se ponekad radi upravo o tome.

Riba će hteti da izađete svaku veče jer zna da prolazite kroz teško razdoblje, ali zapravo koristi vašu ranjivost kako bi sebi olakšala. Kasnije će vam se žaliti kako je zbog vas njen život u haosu, iako ga je zapravo sama stvorila. Voli da glumi žrtvu.

Lav

Lav je ludo strastven, ali najviše od svega, voli da bude glavni. On je spreman da se raspravlja do smrti tvrdeći kako je u pravu, čak i kada potpuno greši.

Jedna stvar koju ipak treba poštovati je ta što je iskren u vezi svojih postupaka. To vredi takođe i za situacije kada je totalno manipulativan. Stoji iza svojih postupaka i ne stidi se da kaže kako se oseća. Iz tog razloga, njegovi su postupci opaki i teški ih je dešifrovati.

Izvor: stil.kurir.rs