Magazin

Advokati podijelili najčudnije razloge zbog kojih su se bračni parovi rastali

Razlozi za rastavu braka mogu biti sitnice poput dnevnih navika koje vas nerviraju kod bračnog partnera, ali i veliki problemi, kao što je spoznaja da vam partner ili partnerica ima dijete za koje niste znali. Ekipa BuzzFeeda pitala je brakorazvodne advokate među svojim čitateljima da podijele najbizarnije razloge zbog kojih su se parovi rastajali, a neki od njih mogli bi vas ostaviti bez riječi.

1. “Moja klijentica se razvela od muža jer je on insistirao da povedu njegovu majku s njima na medeni mjesec. Razlog? Majka ga je i dalje dojila. Da, muža, odraslog čovjeka je i dalje dojila.”

2. “Poznavao sam par koji se rastao nakon što je žena zatekla muža kako utrljava fekalije njihove bebe po cijelom svom tijelu.”

3. “Jedan je klijent ostavio suprugu jer ju je zaprosio jedan od onih turskih prinčeva iz internetskih prevara. Ona je pala na to, htjela mu dati gotovo 36.000 eura, preseliti se u Tursku i udati se za njega.”

4. “Jedna od mojih kolegica s posla razvodila se sedam puta. Jednom je ostavila muža jer je prezgodan pa mu zbog toga ne može vjerovati da će ostati vjeran. Od drugog se razvela jer joj je donio pogrešnu vrstu hot-doga, ne onu po koju ga je poslala.”

5. “Tip se htio razvesti od supruge jer je ona stalno ostavljala mrlje od fekalija u wc školjci.”

6. “Sestra moje prijateljice je isključiva vegetarijanka. Jednom joj je muž podvalio meso i ribu umjesto vegetarijanske zamjene za tu hranu. Kad je saznala, razvela se od njega.”

7. “Prijateljica je ostavila muža jer je u njegovom mobitelu pronašla poruke u kojima vrijeđa i blati njene pse u razgovoru sa svojim prijateljima.”

8. “Mama mi je rekla da je kap koja je prelila čašu u njenom braku s mojim ocem bila kad je saznala da on troši 50 eura sedmično u Starbucksu.”

9. “Tip se razveo od žene jer ga je svako jutro pitala kakvu kafu pije, i tako sedam godina.”

10. “Muž je htio razvod jer je supruga i dalje nakon velike nužde brisala stražnjicu njihovom zdravom tinejdžerskom sinu.”

11. “Ostavila ga je kad je saznala da ima dijete za koje joj nikad nije rekao.” (Index.hr)