MagazinNovosti

ZVEZDA GRANDA SMRŠALA SKORO 100 KILOGRAMA: U potpunosti je TRANSFORMISALA IZGLED i nema namjeru da stane

Mlada pevačica Krstinja Todorović smršala je neverovatnih 92 kilograma, a evo kako joj je to pošlo za rukom.

Već smo pisali o tome kako je jedna od najboljih pevačica mlađe generacije, Aleksandra Prijović, smršala neverovatnih 23 kilograma. Sada vam donosimo priču još jedne mlade nade domaće muzike i njenu borbu sa viškom kilograma.

Krstinju Todorović domaća publika je upoznala u takmičenju Zvezde Granda, a njene vokalne sposobnosti sve su oduševile.

Međutim, ono zbog čega su je kritikovali bio je višak kilograma, a onda je mlada pevačica rešila da stvari uzme u svoje ruke i potpuno transfromiše svoj izgled.


Krstinja je uspela da smrša neverovatnih 92 kilograma, a za domaće medije je otkrila kako i zašto se rešila na ovaj korak.

– Imala sam svojevremeno susret sa jednim čovekom koji mi je pokazao svoju sliku. Ono što sam na toj slici videla nije imalo veze sa onim likom koji je stajao ispred mene. Tada mi je ispričao da se operisao i posavetovao me da idem i ja, kako bih spasla sebe muka. Donekle sam razmišljala o tome, ali ne previše ozbiljno. Neko sam ko se ceo život bori sa kilažom. Koristila sam razne preparate i dijete, ali do rešenja nisam dolazila – rekla je pevačica.

Naime, kada se prijavljivala za muzičko takmičenje, Krstinja je po sopstvenom priznanju imala čak 162 kilograma, a onda je uspela da dođe na 70 kila.

– Ljudi su surovi i ne razmišljaju zbog čega neko ima prekomernu kilažu. Bilo je negativnih i uvredljivih komentara o mom izgledu, koji su me, naravno, pogađali. Ali ja kao neko kome je jako stalo do ovog takmičenja, odlučila sam da uzmem stvar u svoje ruke i da promenim sebe. To je bio jedan od motiva da smršam, pored tada već ugroženog zdravlja – rekla je za “Ženu” Krstinja.

Priznaje da nije smršala zahvaljujući nekoj od dijeta, već – operacijom smanjenja želuca. To nije baš lagan zahvat. U pitanju je teška i rizična operacija, a Krstinja je nakon nje imala i jednu kojom je uklonila višak kože.

Kako kaže, u početku joj je bilo veoma teško da se privikne i na drugačiji jelovnik, koji je morala da striktno poštuje u početku.

– Najteže mi je padala borba sa sobom. Odjednom jedete dva, tri zalogaja, a što bi se narodski reklo, oči su vam gladne . Dosta vremena mi je trebalo da se izborim sa sobom i da se naviknem na taj režim. Dosta puta sam se pitala: “Šta mi je ovo trebalo?”, ali sada, kad vidim rezultat, ponosim se sobom – kaže pevačica.

Danas može da se pohvali da je liniju dovela do savršenstva, i mada joj mnogi govore da nikad lepša nije bila, u planu je da skine još koji kilogram.

– Doktor mi je rekao da moram da skinem još tih famoznih 7 kila, e sad, stala sam na određenom broju i moram da se aktiviram da bih skinula još tih 7 – rekla je Krstinja i dodala da ne namerava da žuri sa procesom dodatnog mršavljenja.

– Smatram da sam zaslužila da malo odmorim od sve te gungule i svog tog brzog mršavljenja, i u nekom budućem periodu će se to i desiti – otkrila je pevačica.