Uncategorized

Žene priznale: Ovo najviše mrze u krevetu, a muškarci to obožavaju

Muškarci često praktukuju se*s koji viđaju u filmovima za odrasle. Ipak, realnost je dosta drugačija. To je jedan od razloga zašto žene ne uživaju u vođenju ljubavi.

se*s ekspert Nađa Bokodi iz Sidneja piše kolumne o se*su i kaže da se gotovo ništa nije značajno promenila – ćutanje i lažni orgazmi su još uvek normalna pojava među ženama.

– Zapanjujuća činjenica je da se žene osećaju sigurnije kada anonimno dele osnovne potrebe na internetu, nego kod kuće sa svojim partnerima. Još gore je to što žene često ne uživaju u se*su, već trpe fizičku nelagodu, uznemirenost ili bol – ispričala je ona, prenosi 24sata.hr.

U većini slučajeva, muškarci vole da praktikuju se*s koji obično viđaju u porno filmovima – koji nije baš lagodan i opušten.

Istraživanje istraživačke grupe Savanta ComRes iz 2019. pokazalo je da je više od trećine žena tokom se*sa doživelo radnje poput povlačenja za kosu ili udaranje po guzi, ali to se ne sviđa baš svima.

– Da se razumemo, ne osporavam žene koje vole grublji se*s. U redu je ako ona želi da učestvuje u tome. Ono što me muči je nedostatak se*sualne komunikacije kod partnera. Iako to redovno čujem od muških čitalaca, grubo je reći da rešenje ovog problema leži u ženama koje jednostavno moraju da kažu ono što im smeta.

Osim toga, treba da se zapitamo zašto se žene ne osećaju dovoljno sigurno da to rade – objašnjava Nađa.

Nađa dodaje da društvo treba da bude proaktivno u stvaranju prostora u kojima žene mogu da izraze svoja osećaja o užitku, onome što im prija, o tome šta žele, a šta ne, piše The Sun.