Ženama rođenim u ovom horoskopskom znaku seks je posebno važan, ali su i vrlo osvetoljubive

Mjesec rođenja i horoskopski znak mogu utjecati na brojne karakteristike u muškarca i žene, tvrde astrolozi.
Prema Zodijaku, žene rođene u znaku Škorpije su najstrastvenije i najdominantnje u usporedbi s ostalim znakovima.

Žena Škorpija je vrlo ljubomorna, osvetoljubiva, strastvena, senzualna autoritativna .

Sklona avanturama i muškarcima mlađim od sebe. Ova žena je često misterija i za svoje prijatelje .U komunikaciji može biti jako oštra, nije taktična uvijek iznosi svoje mišljenje, vodi se svojim nagonima a u svakom slučaju nije poželjno je izazivati.

Ona je najbolji šef koja prednjači pred ostalim ženama u poslu, to može između ostalog zahvaliti svojoj intuiciji. Žena Škorpion zna biti vrlo fatalna koja fascinira svojom ljepotom i seksepilom ali koju razdire ljubomora, uživa u zavođenju i tajanstvenosti dovodeći svog partnera do ludila, zadržati je može samo jak partner.

Kad nestane ljubav ona slijedi svoj nagon. U braku kada ima odgovarajućeg partnera može biti ne zamjenljiva domaćica koja svojoj obitelji posvećuju jako puno vremena i pažnje. Ova žena nije sanjar kao žena Riba ili Rak veoma je realna.

Žene Škorpije poznate su po svojem snažnom libidu i strastvenim ljubavnim odnosima. U ljubavi su potpuno predane i emotivne. No, često postaju enigma za svoje ljubavnike, njihove namjere i pravi osjećaji duboko su skriveni i nejasni. Kada je zaljubljena, njena je ljubav privlačna i misteriozna, a njena strastvenost se može usporediti s olujom. Seks im je izuzetno važan, a povezanost s partnerom nužnost je da se osjećaju potpuno ispunjeno u svim područjima života. Sklone su odnosima koji oduzimaju mnogo vremena i emocionalne energije.

Stoga, kratkotrajne romanse i odnosi za jednu noć nikad nisu izbor ovog strastvenog znaka. Tražit će onog pravog koliko god je potrebno, a jednom kad se istinski zaljube, za njih je to doživotno.