Magazin

Ovih 5 horoskopskih parova najviše varaju, između njih sve pršti od strasti, a ipak su preljubnici

Ovih 5 parova horoskopskih znakova se najčešće varaju uprkos velikoj strasti.

U svakom slučaju, ne treba slepo verovati astrologiji, ali je ipak zanimljivo uporediti informacije sa stvarnim životom …

Ovan i Bik

Predstavnici ovih znakova su privučeni jedni drugima magnetom. Ali Bik pored Ovna čeka surovo buđenje: Ovan neće biti veran predanom i veoma domaćinskom Biku.

Stavovi o važnosti monogamije u ovom paru se ne poklapaju, a to bi moglo naterati Bika u jednom lepom trenutku i da pogleda „ulevo“: ne zbog prirodnih kvaliteta, već iz želje da iznervira partnera.

Blizanci i Vaga

Znakovi kojima vlada isti element snažno se privlače. Pored toga, Vage su često fascinirane lakoćom Blizanaca i smislom za humor.

U isto vreme, duboka naklonost je apsolutno strana većini Blizanaca, što se ne može reći za Vagu. Neće im biti lako da se pomire sa neozbiljnošću partnera i njegovim odnosom prema izdaji kao uobičajenoj stvari.

Rak i Jarac

Suprotnosti se privlače: naizgled osetljiv i sanjiv Rak mogao bi da bude savršen spoj za racionalnog Jarca. Ali ne: odnosi sa rakom mogu vrlo brzo da dosade i on lako može da se uvuče u obližnju luku.

Na mnogo načina, to može biti zbog činjenice da Jarac nije uvek u stanju da zadovolji seksualne potrebe Raka, a za Raka je seks skoro kao vazduh.

Lav i Strelac

Lavov svet se vrti oko njega samog, i on zaista želi stalnu pažnju svog partnera.

Što se tiče Strelca, komunikacija mu je važna: nije spreman da se zaključa u četiri zida i odbije da se sastaje sa prijateljima i izlazi.

Uglavnom, biće strasti, ali ne i vernosti, jer Strelac nije u stanju da Lavu pruži kraljevski stav koji mu je toliko potreban.

Vodolija i Devica

Na neki način su slični, ali u isto vreme veoma različiti. Devica se neće dobro nositi sa spontanošću Vodolije, a to će postepeno početi da izaziva trajno nezadovoljstvo – i, štaviše, za oboje.

Kao rezultat toga, oboje će početi da gledaju oko sebe u potrazi za „jednostavnijim“ partnerom. (Stil)