Magazin

ZBOG 110 KG ZVALI SU JE HOLIVUDSKA BUCKA! Smršala 35 KG i sad pokazala NIKAD TANJI STRUK: Da li je moguće

Holivudska glumica Rebel Vilson još pre nekoliko mjeseci dostigla je svoj cilj i smršala do 75 kilograma, ali je i nakon toga nastavila da vodi specifičan režim ishrane i treninga, što je rezultiralo daljim gubitkom kilograma.

Bivša holivudska bucka, kako su je zvali, nedavno se ponovo pohvalila novom figuru, pozirajući u crnoj bluzi i uskim bermudama, a riješila je i da širokim kaišem istakne nikad uži struk!

Ubrzo nakon toga podjelila je još jednu fotografiju na Instagramu, ovog puta sa poznate plaže na Floridi, a na njoj je vidimo u jednodelnom kostimu i sa velikim šeširom.

Rebel je u jednom trenutkuimala više od 110 kilograma, a sad izgleda fantastično.

“Predivna si”, “Bila si i prije predivna, a i sad si. Čestitam na trudu koji si uložila u ovo. Znam da je teško”, “Vau, kako si zgodna”, “Tako si seksi”, “Vrela si, Rebel”, samo su neki od hiljade komentara.

Inače, glumica se pridržavala se plana ishrane i detoksikacije koji joj je napravio prestižni wellness centar u Austriji. Jedan od osnivača klinike Harald Štosijer posebno je popularizovao 14-dnevni program ishrane poznat kao Mair Method Diet koji pomaže da se osećate zdravije, mlađe i da očistite creva.

Program podrazumjeva režim povremenog posta, ali i propisani detoks, kao i uzimanje određenih suplemenata i vitamina. Takođe, postoji još niz propisanih pravila:

Zabranjeno je konzumiranje grickalica, alkohola, šećera, kafe i napitaka koje sadrže kofein
Doručak je obavezan, a večera se preskače
Zabranjeno je jesti posle 16 sati
Smanjen je unos mleka i glutena
Hrana mora da se temeljno žvaće – svaki zalogaj bar 40 puta
Dok se jede preporuka je ne koristiti telefon, ne gledati televiziju, ne čitati niti razgovarati

“Ranije bih pojela oko 3.000 kalorija na dan, a pošto su to uglavnom bili ugljeni hidrati svejedno bih bila gladna. Zbog toga sam prešla na ishranu s visokim udjelom proteina, što mi je predstavljalo izazov jer nisam baš jela previše mesa inače. Sad jedem ribu, losos, pileća prsa…”, objasnila je jednom prilikom u intervju za “People”.