Magazin

ČEMU SLUŽI OVA RUČICA U KOLIMA? 7,1 milion ljudi nije znalo odgovor, pa su se oduševili: Evo kako i za šta se zaista koristi!

Na društvenim mrežama često saznajemo skrivene funkcije stvari koje godinama pogrešno koristimo, a tako je jedna djevojka nedavno otkrila i za šta zapravo služe ručke koje se u automobilima nalaze iznad prozora.

Korisnica @sanne_vberkel objavila je video na TikToku u kojem je pokazala kako se ručka u automobilu zapravo koristi, a na taj način prikupila je više od 7,1 miliona pregleda šokiranih korisnika.

Video počinje sa njom koja ručicu povlači iznad suvozačkog prozora pre nego što unutra prevrne malu kvačicu. Ova kvačica drži ručku na mestu, što olakšava vešanje stvari.

Valja istaći da ovo možda neće funkcionisati na isti način u svakom automobilu, ali vredi proveriti mogu li i ručke vašeg automobila da se podešavaju na ovaj način.

@sanne_vberkel I was today years old #fyp #fy #car #didntknow ♬ Congratulations – Tik Toker

Brojni TikTok korisnici ostali su šokirani ovom funkcijom priznajući da im to nikad ni ne bi palo na pamet, a brzo su u komentarima otkrili i da više nauče na društvenim mrežama nego u stvarnom životu.

– Šta?! Kako to nisam shvatila u 42 godine života? – pitala se jedna korisnica, dok je druga dodala:

– TikTok me naučio više nego škola!