Magazin

Vaše tijelo vam šalje signale: Ovo su znakovi da nemate dovoljno intimnog odnosa u krevetu!

Malo ste ljuti pa tužni i čini vam se kao da nešto nedostaje u vašem životu? Ako malo detaljnije razmislite o korjenima problema, možda ćete zaključiti da je za sve kriv – odnos u krevetu.

Bez obzira na to jeste li u ozbiljnoj vezi ili samo povremeno imate odnos s nekim, ovih 13 znakova mogli bi vam ukazati na to da se možda ipak ne vodite ljubav dovoljno i da ste zato nesrećni i nezadovoljni sobom.

1. Niste zainteresovani za odnos: Ako ste u vezi i sami shvatate da prečesto izmičete pred akcijom, razmislite zašto se to događa. Ljubav koju imate trebalo bi da bude dovoljna da probudi želju za tim ako ste zadovoljni vezom.

2. Intimno područje: Uopšte vas ne zabrinjava ako vam intimno područje nije doterano niti planirate da se depilirate ovih dana? To je takođe jedan od znakova da se niste vodili ljubav u zadnje vreme i da ste zanemarili taj segment u životu.

3. Tužni ste: Endorfini koje otpušta mozak zaduženi su za dobar osećaj. Možete učiniti nekoliko stvari da se osećate bolje i povećate nivo endorfina. Jedna od njih je se*ks koji osim dobrog raspoloženja ima i neke zdravstvene prednosti.
se
4. Svadljivi ste: Dokazano je da nedostatak se*ksa muškarce i žene pretvara u prave iritantne svađalice. Ako ste primetili da rado započinjete svađe i rasprave, zapitajte se kad ste zadnji put uživali u fizičkim strastima.

5. Nedostatak samopouzdanja: Neka istraživanja pokazuju da dobar se*ks pomaže samopouzdanju. Ako vam se čini da nemate dovoljno samopouzdanja kod kuće i na poslu, probajte da budete aktivniji u krevetu.

6. Se*ks s bivšim: Jako želite da mu se javite i prepustite se njegovim dodirima, a znate da je to loša ideja s obzirom na zajedničku prošlost koju imate? I to je jedan znak da vam nedostaje se*ks, ali probajte da nađete alternativni put do zadovoljstva.

7. Bes: U nekim trenucima vam se čini da biste partnera mogli bez griže savesti udariti šakom jer vas neopisivo nervira? Kažu da je tanka linija između ljubavi i mržnje, ali tu energiju preusmerite na rešavanje problema i odvedite partnera u spavaću sobu.

8. Pritisak obaveza: Više ni ne znate koji je dan u nedelji, ali čim ujutro otvorite oči, znate da vam je dosta posla i obaveza. Olakšajte sebi svakodnevnu kolotečinu i upijte malo ljubavi.

9. Nervoza u saobraćaju: Nedostatak se*ksa može se ogledati i besom tokom vožnje. Ako ste nervozniji nego inače dok čekate u gužvi i drugi vozači vas neopisivo nerviraju, razmislite kada ste poslednji put imali se*ks i da li je i to deo razloga za vašu nervozu.

10. Tempirana bomba: Ako se osećate poput tempirane bombe i čini vam se da ćete partneru istresti sve u lice i to na nimalo pažljiv i konstruktivan način, zamislite se nad sobom i probajte da shvatite zašto se toliko toga nakupilo da ste pred eksplozijom.

11. Niste svoji: Niste svoji u poslednje vreme, iako je sa zdravljem sve u redu. Probajte da opuštenost postignete s*eksom.

12. Nešto vam nedostaje: U vezi ste do nedavno bili kao u oblacima, ali sada se nešto promenilo i čini vam se da nešto nedostaje. Možda ste zapali u rutinu i treba samo malo truda da se vratite na staro ili još bolje.

13. Puno razmišljate o se*ksu: Čim dnevna sanjarenja postanu bolja od akcije u stvarnom životu, to je poziv na uzbunu. Uzmite stvari u svoje ruke i okrenite situaciju u svoju korist.