Ovaj test otkriva koliko ste dobar prijatelj: Koja djevojka će biti najprivlačnija kada se okrene

Svaki test koji rješavate može da otkrije nešto novo o vama. Vaš odgovor na ovom jednostavnom testu pokazaće vam jasan odgovor na to koliko ste dobar prijatelj i kako vas vide drugi. Jednom rječju, otkriva vašu skrivenu stranu ličnosti.

Potrebno je samo da pratite svoju intuiciju i date odgovor na pitanje koja od pet djevojaka na slici čija lica ne vidimo će po vašem mišljenju biti najlepša kada se okrene.

Prva djevojka

Ukoliko je ona vaš izbor, vi ste smirena osoba puna samopouzdanja. Ne plašite se prepreka i novih izazova i spremni ste da se nosite sa svakim problemom. Hrabro pristupate novim stvarima i sa zadovoljstvom radite ono što volite.

Strpljivi ste u vezi sa vašim ciljevima i znate kako da dobijete ono što želite. Niste stidljivi i čim nešto poželite ili naumite, ništa vas ne može zaustaviti.

Druga djevojka

Ukoliko ste izabrali drugu devojku to znači da ste društvena osoba koja se lako povezuje sa drugima. Ponekad ste naivni, ali znate kako da postignete svoje ciljeve. Uvek ste nasmejani i dobro raspoloženi i više volite da se smejete umesto da pokazujete svoju tugu. Trudite se da ostanete pozitivni i ne dozvoljavate da vas nešto rastuži. Ipak, ponekad čak i najmanja uvreda može da vas povredi.

Treća djevojka

Ako ste izabrali treću devojku, najverovatnije ste stidljiva i skromna osoba. Potrebno vam je više vremena da se povežete sa nekim i volite da se sve odvija po planu. Spontanost je nešto što izbegavate po svaku cenu. Vi ste dobra osoba i retko kada ste ljuti na nekoga. Uvek se trudite da razumete emocije i osećanja drugih ljudi i nije vas strah da nešto žrtvujete za tuđu sreću. Ipak, važna vam je harmonija, pa vam ponekad treba vreme i za sebe.

Četvrta djevojka

Ukoliko ste izabrali četvrtu devojku, zaista vas je teško postideti ili zbuniti, a logici uvek dajete prednost nad srcem. Znate da možete da postignete mnogo, pa vas zato nije strah problema koji će vas možda snaći u budućnosti. Vi ste dobra osoba i mislite na druge. Nikada ne biste povredili nekoga da biste postigli svoj cilj. Možda spolja izgledate „hladno“, ali vi ste druželjubiva osoba koja je uvek spremna da pomogne, prenosi Crnobelo.rs.

Copy

Peta djevojka

Ukoliko je vaš izbor peta djevojka, vi ste nezavisna osoba. Naviknuti ste da postižete ciljeve i znate da radite na sebi. Puni ste samopouzdanja i retko tražite pomoć. Zaista ste tvrdoglavi i ponekad je drugima baš teško da vas u nešto ubede. Istovremeno, ponekad ne znate kako da upoznate nove ljude, ali oni koji vas poznaju znaju da ste odličan prijatelj.