UŠLA JE U 5. DECENIJU, A JOŠ UVIJEK NIJE IMALA INTIMNE ODNOSE: Mami muške uzdahe i moli Boga da joj pošalje “onog pravog”

Američka atletičarka Lolo Džon priznala je da je još uvijek nevina, te da čeka pravog muškarca.
Lolo Džons (40) važi za jednu od najatraktivnijih američkih atletičarki. Zgodna i lijepa samo su neki od epiteta koji idu uz ovu sportistkinju.

Ipak, mnoge je šokiralo njeno priznanje o svom privatnom životu. Naime, Lolo je otkrila da je odlučila da nevina uđe u brak, te da još uvijek nije imala intimne odnose.

Foto: Profimedia

„Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usljedio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam seks tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca“, rekla je atletičarka.

Nakon javnog priznanja da je još uvek nevina, Lolo se suočila sa velikim šokom, jer joj nakon toga muškarci više ne prilaze.

“To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Prije sam bar imala malo. Ranije sam uvijek razmišljala: ‘OK, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu'” iskreno je priznala.

Foto: Profimedia

Lolo je u jednom video snimku pričala kako ima veliku želju da zasnuje porodicu, te kako se odlučila na veštačku oplodnju, dok bi prvi korak bio zamrzavanje jajnih ćelija.


Ističe kako se redovno moli Bogu da nađe pravog muškarca sa kojim će stupiti u brak i stvoriti porodicu.

“Nastaviću da se molim Bogu da me počasti čovjekom dostojnim njemu. Molim se godinama i mnogo sam suza prolila da mi Bog dozvoli da pronađem supruga. Čak sam se molila i Bogu da ako ne želi da se udam da ukloni tu želju iz mog srca. Ali kako su godine prolazile sam željela da se udam sve više i želim da imam svoju porodicu. Nastavljaju da lome moje srce”, poručila je ona.

Lolo je već ušla u 5. deceniju, te se nakon njenog iskrenog priznanja stalno suočava sa osudom okoline, kao i zadirkivanjemU na račun njenih godina i cijele situacije.

“Često me zadirkuju zbog toga što sam odlučila da nemam seks prije braka. Momci mi u inboksu pišu da sam stara. Da sam isprana i da treba da završim sa tim. I tako ja zajecam. Gde si Bože? Jedan deo Biblije kaže: Ako tražiš nešto u moje ime, uradiću to. Tražila sam od Boga da ispoštuje želju mog srca. Tvoja riječ kaže da su dvoje bolji od jednog…”, rekla je u jednom prilikom Lolo.