Magazin

TEST OTKRIVA KAKO DA SE OTVORITE ZA PRAVU LJUBAV: Pogledajte sliku i saznajte zašto raskidate svoje veze

Saznajte uz pomoć testa zašto možda još uvek niste sreli pravu osobu za sebe!

Pogledajte sliku iznad i obratite pažnju na ono što ste prvo primetili na slici.

Ako ste prvo vidjeli jabuku:

Ako ste prvo ugledali jabuku, osobina ličnosti koja vas vodi ka raskidu jeste vaša potreba za samoćom.
Volite svog partnera i volite da provodite vreme zajedno, ali vam je potreban prostor. Nažalost, niste uvek dobri u artikulisanju te potrebe.
Ako ne tražite ono što vam je potrebno, ne možete biti ljuti kada to ne dobijete. Bolje je da unapred pitate i saznate da li je to problem, nego da potisnete svoja osećanja i da ona kraju eksplodiraju.

Ako ste prvo vidjeli vazu sa cvijećem:

Ako ste prvo vidjeli vazu sa cvijećem, osobina ličnosti koja vas vodi ka raskidu jeste vaša potreba za savršenstvom. Ne samo da očekujete da ljudi budu savršeni, već vam jedino savršenstvo donosi radost — bilo u načinu na koji je sto baš tako postavljen, ili u organizaciji budžeta. Pokušajte da pronađete lepotu u neredu, jer je čak i najdivnija osoba i dalje samo osoba i stoga je nesposobna da ikada bude savršena. Mane čine ljude tako divnim!

Ako ste prvo vidjeli lice:

Ako ste prvo vidjeli lice, osobina ličnosti koja vas vodi ka raskidu jeste vaša ljubav prema povezivanju sa novim ljudima… na svaki mogući način. Jednostavno ne možete da se suzdržite, obožavate da flertujete. Ne planirate da prevarite ili da se zaljubite u kolegu i da nikada ne nastavljate sa udvaranjem, to je samo nešto što se usputno dešava. Izvor: Krstarica.rs