MagazinNovosti

Test od samo 5 sekundi može da vas “pročita”: Koju ste boju prvo primjetili na slici?

Da li ste perfekcionista, avanturista ili skroz opušteni?

Brigtside

Pogledajte sliku – koju ste boju prvo primetili? Šta mislite, koji ton dominira? Ona boja koja vam je prva privukla pažnju otkriva mnogo o vašem životu, ljubavi i ličnosti.

Testovi zasnovani na ličnom iskustvu ilustracija i slika, kao i optičkih iluzija, su laki, brzi i prilično tačni.

To je jedan od razloga zašto su postali toliko popularni u poslednje vrijeme, posebno na društvenim mrežama.

Pored vežbanja naših mentalnih sposobnosti i vida, ovakvi testovi su i vrlo zabavni, piše Brightside.

Tamnoplava

Perfekcionista ste, volite sve da analizirate i vrlo ste dobri u tome. Nikada ne donosite odluke ishitreno, a da prethodno niste uzeli u obzir sve faktore.

Pažljivo birate prijatelje i teško se otvarate pred drugima. Romantika vam nije jača strana, što ne znači da ste lišeni emocija. Estetika vam je veoma bitna u svemu, uključujući i odabir partnera.

Žuto – narandžasta

“Sve ćemo lako” je moto kojim se vodite u životu. Opušteni ste i ne nervirate se bez razloga. Možete se lako prilagoditi bilo kojoj situaciji, jer uvek posmatrate širu sliku.

Samo zato što prihvatate ljude sa svim njihovim manama i vrlinama, ne znači da ih ne vidite realno. U ljubavi ste lišeni ljubomore i ponosa, ali zbog tog ležernog stava često “patite”.

Tirkizna

U svemu vidite umjetnost. Kreativni ste, maštoviti i radoznali poput deteta. Uvek tražite nove avanture. Uživate u otkrivanju novih stvari, bilo da se radi o jelima koja nikada niste probali ili zemljama koje nikada niste posjetili.

Rizik vas privlači, zbog čega niste idealan partner za one koji žele stabilnu vezu. Lako se zaljubite, ali se i brzo “ohladite”.

(Telegraf.rs)