MagazinNovosti

Test koji je zaludio planetu: Oblik nogu govori kakva je žena u krevetu

Da li je moguće na osnovu fizičkog izgleda utvrditi kakvog je neko temperamenta? Psiholozi kažu da jeste, koliko god da to vama zvuči nevjerovatno. Prema jednoj studiji, da li je žena vatrena ili, pak, ležerna, možete da utvrdite na osnovu toga kakve noge ima. Istraživanje je jednako bilo zanimljivo i muškarcima i ženama – jači pol je naučio više o nježnijem, a damama je pomoglo da se međusobno bolje razumiju.

Na osnovu oblika, ženske noge su podijeljene na četiri tipa, a da biste odredili kojem vaše pripadaju, stanite ispred ogledala i pokušajte da ih spojite. Prije nego što saznate šta koji oblik govori o temperamentu, provjerite koji ste vi tip…

A evo i šta to znači…

Tip A Žene sa nogama tipa A imaju vrlo male razmake između listova i butina, a osobe koje imaju ovakav oblik smatraju se veoma šarmantnim, muškarci ih naprosto obožavaju.

One su suzdržane, ženstvene, nježne, stidljive, zavisne od muškaraca. Nemaju običaj da preuzimaju inicijativu, što se mnogim muškarcima sviđa jer se pored njih osjećaju kao pravi zaštitnici.

Međutim, ako je žena stalno pasivna, partneru to može da dosadi.

Tip B Žene, koje imaju najmanji “jaz” u predijelu skočnog zgloba su hrabre, spremne da eksperimentišu, dosada im je nepodnošljiva.

Ove dame su sklone nepredvidljivom ponašanju, nastupaju provokativno i one su te koje prilaze muškarcu koji im se dopada.

Partneri koji ne vole da eksperimentišu, čak ni u krevetu, vrlo brzo im postaju nezanimljivi.

Tip C Žene koje imaju butine koje se dodiruju, ali ostatak nogu im nije spojen, vjeruju da je seks samo potreba za potomstvom. Začudo, ovim damama je krajnje neobično da uživaju u seksu.

Po njihovom mišljenju, samo muškarci treba da imaju seksualne potrebe, a žene su tu da ih zadovolje. Međutim, ako se takve žene “zapale”, postaju pravi predatori u krevetu.

Tip D Žene čija su stopala u ravni u koljenima i zglobovima ne vole da se takmiče sa muškarcima, ali su spremne da ih prate. U spavaćoj sobi ove žene ne pokazuju inicijativu, ali će uvijek podržati inicijative partnera.

Poznato je da mnogi muškarci traže upravo takve žene koje bi ih podržavale u svemu i u svakom trenutku. (mondo.ba)