MagazinNovosti

MOMCI, AKO OVO RADITE, NIJEDNA VAS NEĆE POGLEDATI: Žene otkrile kakvo ponašanje muškaraca im je užasno odbojno!

Jedna djevojka je na Redditu pitala žene kakvo ponašanje muškaraca im je odbojno – preciznije, “šta muškarci rade misleći da su muževni, a zapravo nisu ni blizu toga?”, i mnoge žene dale su svoje mišljenje.

Momci, hvatajte bilješke!

“Kada sebe nazivaju alfa muškarcima”, kao iz topa je odgovorila jedna, a druga se nadovezala da “nismo šimpanze”.

Na listi stvari koje su ženama odbojne su muškarci koji ne vole da rade pojedine stvari jer smatraju da su one “rezervisane za žene”.

“Kada ne žele da nauče da kuhaju ili čiste”, kratko je napisala jedna djevojka, dok su se mnoge nadovezale na to, ističući da to znači da je majka sve radila umjesto njih.

“Znam dečka koji je krio da ima tešku alergijsku reakciju jer mu je neko rekao da su alergije za žene. Molim? Ženstveno je što ne želiš da umreš?”, napisala je jedna korisnica.

Jedna od stvari koja im je odbojna je kada muškarac ne vodi dovoljno računa o higijeni.

“Muškarac koji drži do sebe je jednako muževan kao i ostali, ako ne i više. Ne morate da budete opsednuti sređivanje, ali ako ne izgledaš i mirišeš lepo, kosa ti nije masna, bićeš svima lepši. Upoznala sam previše muškaraca koji ne znaju da se istuširaju kako treba”.

“Posecite proklete nokte na nogama”, nadovezala se još jedna devojka na temu higijene muškaraca.

Osim toga, pljuvanje je potez koji je ženama užasno odbojan, a nije im privlačno ni kada se muškarci pretvaraju da su bezosećajni ili prozivaju druge momke koji se ne uklapaju u sliku tradicionalnih muškaraca.(mondo.rs)