Novosti

,,Šta mi je ovo trebalo?’’ – Vjerovali ili ne, ovo su situacije kada muškarci ZAŽALE ZBOG ODNOSA

Iako će mnogima zvučati neverovatno, muškarci ponekad mogu zažaliti zbog odnosa. Najčešća situacija kada zažale zbog odnosa u krevetu je kada pređu granicu sa svojom prijateljicom.

Odnos sa prijateljicom

Iako većina ljudi tvrdi da ne postoji prijateljstvo između muškaraca i žena, a to su čak i neke studije pokazale, čini se da ipak ima onih kojima je prijateljstvo sa suprotnim polom jako drago. Naime, seks sa prijateljicom je muškarcima na prvom mjestu kada je u pitanju ‘akcija’ zbog koje sutradan požale. Međutim, seks terapeutkinja Džes Brajton kaže da se osećaj krivice može ublažiti ako se postave određena pravila, poput onih da se obe strane slažu da to ne pominju drugim prijateljima i da se ne mešaju u emocije, piše Men’s Journal.

Odnos sa bivšom djevojkom

Drugo, visoko mesto zauzima seks sa bivšom devojkom ili ženom najboljeg prijatelja. Osećaj neprijatnosti ostaje čak i ako je taj prijatelj dao „zeleno svetlo” rekavši da ga više uopšte ne zanima.

Odnos sa šeficom

I žene i muškarci žale što su imali seks sa nadređenim sa posla. Muškarcima je to u početku uzbudljivo, ali kada se prvi put sretnu na poslu posle seksa, poželeće da se to nije dogodilo.

Takođe, povremeni odnos u krevetu bi trebalo da bude ‘kul’ za muškarce. Ali vrlo retko se ispostavi da je to seks bez obaveza, počnu da stižu poruke i pozivi, a sa njima i žaljenje.