MagazinNovosti

Smiješi im se bogatstvo: Horoskopski znakovi koji bi mogli biti milijarderi

Prema astrologiji, neki horoskopski znakovi imaju veće šanse da se obogate.
Prema analizi Forbesove liste o ženama koje su samostalno zaradile milijardu, pokazalo se da neki horoskopski znakovi imaju veće šanse da tokom života postanu milijarderi, piše Metro.

Evo o kojim je horoskopskim znakovima riječ.

Jarac

Nije iznenađujuće da se Jarac našao na tom spisku. Osobe rođene u ovom znaku su najradišniji i najvrijedniji horoskopski znak. Jarčevi su odlučni, ambiciozni i pronicljivi.

Osim toga, Jarčevi izuzetno cijene novac i želja im je dobro zarađivati. Osobe rođene u ovom zakonu vole živjeti lagodno i luksuzno.

Lav

Lavovi su također prilično ambiciozne osobe koje također imaju materijalističke ciljeve. Osobe rođene u ovom znaku teže tome da budu uspješni te da ih drugi ljudi cijene i dive im se.

Uz to, Lavovi su izuzetno snažne osobe s izraženim rukovoditeljskim vještinama pa su stoga po prirodi dobre vođe. Zbog toga se druge osobe često ugledaju na njih.

Škorpija

Škorpije su snažni i neustrašivi i mogu biti nemilosrdni kada žele ostvariti svoje ciljeve. Osobe rođene u ovom znaku ne boje se ničega. Ne vole raditi za druge, piše N1. Škorpioni su “alfa” znak. prenosi radiosarajevo