Magazin

Provjerite da li ste DIJETE SREĆE: Ako imate ova TRI broja u datumu rođenja, nikada se NEĆETE mučiti

U numerologiji svaki broj ima specifično značenje, ali se posebno ističu glavni brojevi koji, prema tumačenju, nose najmoćniju energiju, intuitivnu snagu i simbol su sretne budućnosti.

Riječ je o brojevima 11, 22 i 33! Ukoliko neke od ovih brojeva imate u svom datumu rođenja, odnosno ako se u vašem datumu rođenja pojavljujuju dvije jedinice, dvojke ili trojke, numerolozi kažu da imate posebnu zaštitu od Univerzuma.

Osobe koje poseduju broj 11

Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svijest. Osjetljivi su, čula su im izoštrena i posjeduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći – mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumevanje problema i uspješno rješavanje, stabilnost, osjećaj za uspjeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.

Foto: Unsplash

Osobe koje posjeduju broj 22

Lako primenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspješne i cijenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno – posvećeni su, iskreni i znaju kako da riješe konflikte.

Foto: Unsplash

Osobe koje posjeduju broj 33

Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerješive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspeh. Ponekad mogu djelovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život doneti kreativnost, radost i entuzijazam. U ljubavi sa osobom sa brojem 33 uspostavlja se poštovanje i potpuna harmonija.