Ljubav

Period ‘suše’ u sek*u ne mora biti loš: 4 razloga zašto je dobar

Iako seks jača srce i produljuje život, i sušna razdoblja imaju svojih prednosti, naročito za psihu. Višak vremena izvrsna je prilika za rad na sebi i tjelesnoj formi.

1. Bolja forma, više samopouzdanja
Žene tijekom seksa mogu biti izrazito nesigurne u svoje tijelo, preispitivati se jesu li dovoljno dobre ili privlačne što loše utječe na njihovo samopouzdanje.

Razdoblje bez seksa mijenja prioritete, pa se višak vremena može utrošiti na vježbanje i promjenu prehrane. Bolja forma zasigurno će podići samopouzdanje i poboljšati način na koji gledate svoje tijelo.

2. Prilika za istraživanje vlastitog tijela
Razdoblje bez seksa izvrsna je prilika za istraživanje vlastitog tijela. Od toga najviše mogu profitirati oni koji nikada s partnerom nisu postigli vrhunac, pa sada mogu saznati što ih uzbuđuje, a što ne te koje dodire zapravo vole.

3. Nema drame ni straha od trudnoće
Život u paru unatoč svojim prednostima može biti jako naporan. Partneri se međusobno trebaju uskladiti i raditi kompromise, pa i po pitanju seksa zbog čega su svađe neizbježne.

Bez seksa nema ni drame što će uvelike smiriti živce, ali ni straha od neželjene trudnoće.

4. Više ćete cijeniti seks
Sušno razdoblje uči kako više cijeniti seks. Jednom kad završi, valjanje među plahtama bit će intenzivnije nego ikad prije, naročito ako se iskoriste vještine koje ste naučili istražujući vlastito tijelo., prenosi 24sata.