Magazin

OVO SU NAJLJEPŠI ZNAKOVI HOROSKOPA: Rođeni su da bi se svi okretali za njima, a posjeduju nešto što NIKO DRUGI NEMA

Zvijezde i mjesec rođenja mogu uticati na ljepotu osobe. I nije riječ samo o fizičkom izgledu nego i o karakternim osobinama koje ljude čine privlačnim i lijepim.

Ovo su najljepši znakovi horoskopa.

VAGA

Ovim znakom vlada planet Venera i zahvaljujući njenom uticaju, Vage imaju najljepšu fizionomiju u čitavom zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak.

Oči su im radoznale, izazovne, zagonetne. Vaga vodi računa o eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici. Njihov najveći adut su leđa, koja su uvijek ispravljena.

ŠKORPIJA

Škorpije, kao i Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj vilici. Oči su im velike i često hipnotišuće, neobičnih nijansi.

Koža im je malo masnija, a tijelo vitko, iako nemaju izražene mišiće. Njihovo najsnažnije oružje je svakako prodoran pogled na koji niko ne može da ostane ravnodušan.

JARAC

 

Ovaj zimski znak ima najzgodnije tijelo.

Lice im je izraženo, a oči velike i često sive, zelene ili plave. Zbog mirnog pogleda i izraženih očiju djeluju poput sanjara. Na njima se ističu i duge i lijepo oblikovane noge koje su i njihov najveći adut. (Žena Blic)