MagazinNovosti

OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SUĐENA JE VELIKA LJUBAV: Posebna veza dve duše koju je nemoguće prekinti

Predstavljamo vam 5 horoskopskih parova koji ostvaruju vezu na duboko emotivnom i duhovnom nivou – stvaraju ljubav za koju vredi živeti!

Ovan i Strelac

Odnos ova dva znaka je poput najlepše avanture, one koja vas budi iz monotonije. Oni vole da putuju, uvek imaju temu za razgovor i spremni su da se žrtvuju jedno za drugo. Obožavaju da provode zajedničko vreme i uvek rade nešto novo i zabavno.

Nezavisni su, posvećeni ljubavi i nikada se međusobno ne takmiče. Oni su prvenstveno prijatlji, a tek onda ljubavnici.

Bik i Devica

Ova dva zemljana znaka su vrlo prizemni i čine savršenu ravnotežu. Savršeno se razumeju na svim poljima, od ljubavi, pa sve do životnih pitanja i profesionalnog razvoja.

Bik je pun samopouzanja, uvek superioran, a Devica pored sebe želi osobu kojoj može da se divi. Sa druge strane, Devica je realna i ima analitičke sposobnosti, pa podseća Bika koje stvari su u životu najvažnije.

Rak i Ribe

Rakovi i Ribe su najemotivniji i najintuitivniji horoskopski znakovi. Razumeju se bez i jedne reči – dovoljno je samo da jedno drugo pogledaju. Kada su zajedno, izgube se u svom malom svetu i sreću pronalaze u iskazanim emocijama i nežnosti. Ribe su kreativne i intelektualne, a Rakovi su prizemni i senzualni. Između njih je snažna privlačnost, a jednom kada uspostave vezu, ne postoje izazovi koji je mogu prekinuti.

Škorpija i Vaga

I jedan i drugi znak imaju specifičan i “lud” temperament. Vage su poželjne, romantične, mudri su savetnici i unose u odnos dozu romantike. Škorpije su spremne da rizikuju zbog ljubavi, bliski ljudi su im na prvom mestu i predaju se odnosu u potpunosti. Vaga i Škorpija su odličan spoj koji se međusobno dopunjuje.

U početku izgleda kao da ništa nemaju zajedničko, ali čim počnu više da komuniciraju i jedno drugo upoznaju – shvataju da je njihova veza jedinstvena.

Vodolija i Blizanci

Vrlo ste različiti, ali uspevate da održite ravnotežu. Blizanci su neodlučni i zbunjeni, a Vodolija je odlučna i ima uvek jasnu viziju. Ali, oni su jedno drugom potrebno kako bi se dopunjavali i od svojih mana i vrlina stvorili savršeni balans. Vodolija Blizancu daje smernice u životu, a Blizanci svet Vodolije ispunjavaju svetlošću.

Njihova veza je jaka jer uprkos očiglednoj razlici imaju slične ciljeve – oboje sanjaju o kvalitetnom i skladnom životu.

Izvor: Lovesensa