Magazin

Ovim će se znakovima do kraja 2022. godine slomiti srce na sto komadića

Iako najviše volimo čitati pozitivne horoskope i predikcije zvijezda za sljedeću godinu, ponekad se moramo suočiti i s negativnim vijestima.

Tako već krajem ovog decembra i početkom sljedeće godine neke horoskopske znakove očekuje veliki preokret na ljubavnom polju, a baš nikome to neće dobro sjetiti.

Ipak, nekad je potrebno ‘pregrmiti’ i takve neugodne situacije. Jeste li među horoskopskim ljubavnim nesretnicima saznajte u nastavku.

Djevica

Djevice bi do kraja prosinca mogle doživjeti ono od čega najviše strepe – nagle životne promjene. Naime, zvijezde sugeriraju da ih čeka jako burno ljubavno razdoblje popraćeno prekidima, razvodima i brakorazvodnim parnicama. Nešto što su dugo potiskivali sada će isplivati na vidjelo pa bi tako horoskopske Djevice napokon mogle uvidjeti tko su osobe koje zapravo zaslužuju njihovu pažnju, a tko su oni koji ih samo drže zarobljenima u toksičnim odnosima. To ‘buđenje’ moglo bi izazvati bolne prekide.

Jarac

Jarčevi su još jedan znak koji se generalno boji promjena i naglih životnih rezova, no baš to ih čeka krajem prosinca i početkom siječnja. Horoskopski Jarčevi tako će se biti primorani pogledati u oči i priznati si velike greške koje su činili u svojim odnosima proteklih godina – a koje bi ih sada mogle jako skupo stajati. Ostavit će ih partneri, a oni bi se mogli naći šokirani naglim razvojem neugodnih situacija, piše Story.

Ribe

Emotivne Ribe znane su kao romantici i sanjari horoskopa, a iako su inače vrlo intuitivni i dobro procjenjuju emocije drugih ljudi, krajem ove godine dočekat će ih neugodno iznenađenje – neko će im slomiti srce. Bilo da su dugo u vezi ili su se pak tek zaljubili, njihovi partneri ostavit će ih preko noći s milijun upitnika iznad glave. Neće im biti jasno gdje su pogriješili, a to će samo pogoršati njihovu ljubavnu bol.