Ljubav

Ove 4 stvari vaš muškarac obožava u krevetu: treća garantuje savršen odnos

Često muškarci ističu da su jednostavna bića, posebno kada je u pitanju seks, a da su žene te koje su komplikovane. To je možda i tačno, ako je verovati anketi portala američkog izdanja magazina Kosmopolitan.

Momci su sastavili spisak stvari koje žele u krevetu, a na njemu se našlo svega nekoliko njih, a ovo su četiri najčešća odgovora:

Prljavi razgovori

Muškarci su otkrili da nikako nije potrebno pričati mnogo i baš o svemu što se događa, ali uveravaju žene da nekoliko prostih reči mogu da učine mnogo za njihovo seksualno raspoloženje. Takođe, oni su spremni da poštuju granicu koju odredi njihova partnerka, nikako vas neće siliti da radite ono šte ne želite. Kao mali podsticaj, otkrili su i da ih najviše pale kada žena tokom seksa kaže nešto poput „Samo tako“, „Jače“, „Ovo je baš dobro“ i slično.

Preuzimanje kontrole

Ima nešto jako seksi u ženi koja zna da preuzme kontrolu, a to pritom ne mora biti ništa komplikovano. Iniciranje seksa, vezivanje, naređivanje gde i kako da vas ljubi i šta da radi ih veoma uzbuđuje, zato budite maštovite u zapovestima!

Iznenađenja

Ono što muškarci u krevetu obožavaju jeste i da ih s vremena na vreme žene iznenade nekom novom pozom, igračkom ili neobičnim mestom. „Pobrinite se da otkrijete šta volimo i izađite neki put iz svoje zone udobnosti. Trenuci u kojima ne možete da se kontrolišete i samo nas želite što pre su nam neprocenjivi“ – otkrili su ispitanici.

Gledanje

Muškarci ne kriju da su vizuelni tipovi, pa ih i te kako pali kada im žene omoguće dobar pogled na akciju, u koju spada i ona solo akcija. Još ako im je tokom toga sve ostalo zabranjeno, dovešćete ih do ludila, prenosi Ženski magazin.