CitatiNovosti

Ovakvu ljubav zaslužujete

Zaslužujete nekoga ko će vam odgovoriti, znate?

Netko tko te želi, samo ti, i čini da se osjećaš željeno.

Netko tko vam ne može pomoći nego vam prvo javiti ujutro kad sunčevo svjetlo polako pleše kroz zavjesu i jedva se probudi.

Netko tko želi s vama provesti pijane petkove večeri, ali i njihove lijene nedjelje limunade.

Netko tko drži kišobran za jednu osobu točno iznad vas kad to zaskoči, tako da ste sklonjeni, čak i ako to znači da se natapaju.

Zaslužujete često nekoga tko misli na vas. Netko tko vas na kraju dugog dana nazove telefonom, jer želi čuti zvuk vašeg glasa prije nego što odjuri u san. Netko tko pravi planove s tobom u utorak navečer, jer vikend je jednostavno predaleko, i koga briga moramo li sljedeći dan ići na posao.

Netko tko kaže definitivno, ne možda, i slijedi kroz.
Zaslužujete čuti pjesmu na radiju koja vas čini da se iznutra rastopite pukim razmišljanjem o ovom nekome.

Netko tko bi vas mogao gledati kako spavate satima odjednom i biti savršeno zadovoljan u milosti i tišini tog trenutka. Netko tko ukrade bezobrazan poljubac kad budete sredinom rečenice i najmanje očekujete da im nađu usne.

Netko tko će se s vama složiti na pizzi s krevetom u krevetu i ne suditi o trenerkama i vrhunskim čvorovima koji izgledaju kao da se bavite sportom. Netko tko je samo taj u tebi.

Zaslužujete nekoga tko stalno vas oboje izaziva; netko ko te tjera da budeš bolji svaki dan, jer i oni pokušavaju biti bolji.

Netko na koga možete računati da će se zadržati kad govno naleti na ventilator, što i hoće. Netko tko te odluči podići. Zaslužili ste magiju, vatromet i kanone konfeta koji eksplodiraju u vašem plavom nebu.

Zaslužujete nekoga tko će uvijek biti oprezan sa svojim srcem, jer oni znaju koliko je bio krhak prije nego su ga držali.

Netko tko vas boli kad god vam se čini. Netko tko se budi pokraj vas svaki dan osjećajući se kao da su iznova i iznova udarali u džekpot i razmišljao što su u svom životu učinili u prošlom životu kako bi bio tako prokleto sretan. Zaslužili ste nečiju potpunu pažnju.

Netko tko te gleda, i mislim stvarno te vidi, i svu ljepotu koju držiš.
Zaslužujete biti nečiji prvi izbor. Nečiji je najbolji prijatelj. Nečiji je partner u zločinu. Netko je sve. Zaslužujete biti voljeni; i volio izvanredno dobro. I da vam kažu da ste voljeni svaki dan.

Lijepa djevojka, zaslužujete ni manje ni više nego ova vrsta ljubavi.

Leave a Reply