MagazinNovosti

OVA MANEKENKA NIKADA NE BRIJE SVOJU INTIMNU REGIJU: Dlake njeguje da budu duge i nježne i kaže da ima bitan razlog za to

Manekenka Ejmi Hajer odbija da brije donju regiju i to hrabro pokazuje, ali ona nije jedina!

Neko bi rekao da u 2023. godini ne bi trebalo da diskutujemo o slobodi kada je u pitanju depilacija, kao i to da li nešto neko treba ili ne treba da radi, ali ova tema očigledno je nekima još – tabu.

Primer za to je manekenka Ejmi Hajer koja se našla na meti zlorudih komentara, samo zato što se “usudila” da ne brije svoju intimnu regiju.

Ejmi na svojim mrežama redovno kači fotografije i klipove na kojima pokazuje ne samo nedepilirane prepone, već i pazuh, a svojim primerom podstiče i druge. “Dakle, ako dlaka nije trebalo da bude tamo, uopše ne bi rasle na našim telima”, hrabro poručila je manekenka.

Naravno, brojne dame su je podržale i ispričale svoja iskustva zbog kojih su se “odrekle” brijača, a za veliko čudo su je podržali i mnogi muškarci. Ejmi takođe kaže da svoju intimnu regiju pažljivo održava, pa tako svoje stidne dlake neguje da budu duge i nežne i koristi poseban šampon i balzam.