Novosti

(VIDEO) Otkrio da ga cura vara s prijateljem, pogledajte kakav im je “spektakl” priredio

Nikom nije lako kada spozna da ga voljena osoba vara.

Većini se u tom trenutku plače, viče, ruši, razbija. Izdaja je udarac koji neopisivo boli i izjeda srce, a valjda je time gore kada k svemu shvatite da vam draga iza leđa “šara” s prijateljem.

No, nažalost, i to se događa, a jedna takva nevolja zadesila je ovog mladića, čija je snimka definitivnog rastanka s dragom na Facebooku skupila preko 15 milijuna pregleda uz dodatnih šest na YouTubeu!

Taj je mladić svu svoju tugu i bijes pretočio u kreativno zbogom, te je stigao u njezin dom uz izgovor da je za nju pripremio dar.

Pozvao je i “prijatelja” da svjedoči tom posebnom trenutku, te se iz snimke čini da preljubnicima doista nije bilo na kraj pameti što će uslijediti.

U veliku kutiju zamotao je balon ispunjen konfetama, u balon ugurao manju kutiju vezanu mašnom, a u čiju je unutrašnjost stavio komad papira.

U pitanju su bile su isprintane poruke s aplikacije WhatsApp, prepiska para, odnosno nepobitan dokaz da mu djevojka i “prijatelj” već neko vrijeme iza leđa nabijaju rogove.

Na kraju im je samo poručio da ih više nikad ne želi vidjeti, a dojam je da je pri izlasku iz stana potakle i poneka suza.

Snimka je na Facebooku skupila i preko četiri tisuće komentara, a većina je mladiću poručila da je gospodin koji je učinio pravu stvar i koji u životu zaslužuje daleko bolje.

“Ovo je odrađeno uz jako puno dostojanstva.”

Čestitam ti, jako mi se svidjela tvoja reakcija, zaslužio si moje poštovanje”, napisao je jedan od korisnika te vrlo popularne društvene mreže, prenosi net.hr.

Pogledajte video: