Magazin

Odaberite sliku koja vas najviše privlači i otkrijte kakav ste ljubavnik: Mlakonja, romantičar ili…?

Slika koja vas najviše privlači otkriva kakva ste vrsta ljubavnika. Izaberite jednu od ponuđene četiri fotografije i otkrijte.

1. Miran ljubavnik

Imate sposobnost da djelujete umirujuće na ljude oko sebe. Povjerenje i vjernost su vam izuzetno važne karakteristike kod partnera. Takođe, vama treba malo više vremena da se naviknete na nove ljude, ali kada jednom poklonite svoje srce nekome, vrlo ste odani.

2. Tajanstveni ljubavnik

Ljudima je vaš tajanstveni šarm jednostavno neodoljiv. Vi ste vrlo strastveni i privlačni, no rijetko otkrivate svoju pravu prirodu. Opojni ste i tajanstveni i nikada ne dajete previše – to radite zato što pomalo strahujete da ćete biti povrijeđeni.

3. Volite bezuslovno

Za vas se može reći da žudite da budete s nekim ko će biti vrlo blizu vašeg ideala, onakav kakvim ga zamišljate – kao u romantičnim filmovima. Vrlo ste romantični i trudite se da stvorite takav ugođaj kada ste s nekim do koga vam je stalo – cvijeće, svijeće, prigušeno svjetlo… Puno dajete, ali očekujete jednaku bezuslovnu ljubav zauzvrat – često to i dobijate.

4. Strastveni ljubavnik

Život bez se**a za vas je nezamisliv. Imate bogat fizički i se**ualni život i upravo ste vi ti koji zagrivaju atmosferu u spavaćoj sobi. Zračite snažnom energijom i uvijek imate kontrolu – vaši partneri to vole. (Naj portal)