Magazin

OD STARE GARAŽE JE NAPRAVILA DOM KAO IZ BAJKE: 26 kvadrata je skokcala do savršensta, a dvorište je posebna priča

Deni sje od stare malane garaže napravila životni prostor koji odiše toplinom, a svaki kutak je savršeno iskoristila.

Već smo pisali o Luki Tilu koji je u dvorišti porodične kuće sebi napravio kućicu od 8 kvadrata. Danas vam donosimo priču o devojci koja je garažu pretvorila u životni prostor kao iz najlepših časopisa o uređenju doma.

Denis Bajron, devojka iz Kalifronije rešila je da preuredi garažu u svoj životni prostor iz snova.

Prije je ovih 26 kvadrata korišćeno za odlaganje alata i nepotrebnih stvari, a ona sada uživa u svetlom i praktičnom stančiću.

Visoki prozori, mnogo prostora za skladištenje stvari, praktična kuhinja, bela boja zidova učinili su da ovaj stan izgleda neverovatno komforno, svetlo i praktično.

Ona trenutno živi u kraju u kome prosječna cena kuće košta oko 2 miliona dolara, što ona sebi nikako nije moglda priušti, te je rešila da sebi uredi prostor koji joj omogućava da savršeno funkcioniše, a pritom i da uštedi novac.

Iako je sve u jednoj prostoriji Denis je posebnim elementim uspela da stan vizualno pregradi i tako dobije tri odvojena dela. Spavaći deo, radni prostor i minijaturni dnevni boravak sa kuhinjom.

Prostor je dodatno oplemenila mnoštvom cveća, što daje posebno osveženje i lepotu celom prostoru.

Kada živite u malom prostoru jednostavno je nemoguće da sakrijete stvari koje su vam potrebne u svakodnevnom funkcionisanju. Ipak, uz pomoć praktičnosti sve je moguće, te tako Denis svu svoju obuću drži ispod kreveta u posebnoj dizajniranom cipelarniku.

Cijelim prostostom dominira bež i bela boja što vizualno daje dodatnu širinu, a drveni pod u boji bukve dodatno je oplemenio celu priču.

Ono što je Denis posebno iskoristila to je veliko dvorište koje okružuje garažu, te je tu napravila pravu malu oazu u kojoj rado okuplja prijatelje. S obziorm da živi u Kalifirniji vremenski uslovi joj omogućavaju da je koristi tokom cele godine.

Iako kaže da živi u kraju u kome se cene materijalne stvari, Denis kaže da ništa ne može da joj zamjeni duševni mir koji ona osjeća u svom malom, ali savršeno uređenom životnom prostoru.