MagazinNovosti

IVAN IMA 3 ŽENE I ŽELJU DA MU RODE 50 DJECE: Svaku noć provodi s drugom, a ako ga naljute čeka ih OVO

Ivan iz Rusije ima 3 žene i sa svakom od njih želi da ima što više dece, što mu je i osnovni cilj koji slepo prati.

Brak predstavlja svetu instituciju sa važnim ciljevima, dok se većini slučajeva postiže monogamijom. Međutim, u islamu, u određenim situacijama, muškarcu je dozvoljeno da se oženi sa više žena, pod uslovom da se prema svojim ženama ponaša pravedno i da odluku donese sa Božjom svešću.

Ovo je pokrenulo mnoga pitanja kao što su: Zbog čega je u islamu dozvoljena poligamija, a u drugim religijama ne?Međutim, svedoci smo da religija ne utiče na pojedine odluke, te da je sve više slučajeva poligamnih brakova. Dok je jedna žena uspela da unovči svoj poligamski brak, slučaj od četvero ljudi koji su u vezi mnoge je šokirao.

Ivan Sukhov je iz malog grada u Rusiji gde je život počeo sa svojom zakonskom suprugom Natalijom svojim primerom je pokazao da ljubav i brak ne poznaju granice, a pored Natalije doveo je još dve žene.

Sa svojom prvom zakonskom ženom je bio u braku bio 11 godina kada je rešio da život nastave u poligamskoj vezi.

Natalija, u početku nije bila za to, ali je kasnije popustila kada ju je ubedio da zaista želi da ima veliku porodicu. Njegova želja je da ima 50 dece.

“U početku sam bila protiv toga i nisam mogla da zamislim celu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja”, kaže Natalija.