Magazin

NJIH TROJE SU U VEZI VEĆ 3 GODINE: Dijele isti krevet, a evo kako to izgleda kada se svjetla ugase!

Isti krevet dijele već tri godine. Alana (25) i Kevin (32) bili su zajedno tri godine kada mu je priznala kako bi voljela da proba romansu i sa ženama. I na njeno sopstveno iznenađenje – Kevin je pristao, a oni su sad u srećnoj vezi sa Megan (35).

Njih troje žive zajedno u Santa Ani u Kaliforniji, a nedavno su se pojavili na ITV-u, u emisiji This Morning kako bi podijelili svoju ljubavnu priču, prenosi Daily Star.

Isti krevet dijele već tri godine, a svake noći neko od njih se nađe u sredini. “Alana i ja smo bili zajedno oko tri godine prije nego što mi je spomenula da je zanimaju i žene i pitala me da li želim da eksperimentišem zajedno s njom. Tada smo preko aplikacije za upoznavanje pronašli Megan.

I zajedno smo već skoro tri godine“, rekao je Kevin. Megan je dodala da je oduvijek bila biseksualka, ali se pridružila aplikaciji jer je htjela više da eksperimentiše s muškarcima. Priznala je da je probala vezu u troje iz znatiželje i nije očekivala da će se pretvoriti u ljubav.

Alana je u emisiji podijelila detalje o prvom zajedničkom dejtu. “To je bilo odmah u prvoj nedjelji karantina, pa smo se družili u kući, bilo je vrlo zastrašujuće, budući da sam prvi put pokušala ovako nešto, bila sam nervozna”, rekla je.

Sada su u srećnoj vezi i ističu da među njima nema ljubomore. “Svi smo iskreno zaljubljeni, dobro nam ide i nikada se nisam osjećala ovako ispunjeno. Ljubomora zapravo nije problem. U početku smo imali neke stvari na koje smo morali da se naviknemo. Sada se iskreno volimo”, rekla je Megan.