Magazin

NE MORATE POTRČATI NI JEDAN JEDINI KORAK: Evo kako da efikasno smršate do ljeta i istopite SAV višak sa stomaka

Gubljenje kilograma je lakše nego ikad i za to vam je potrebno samo sedam dana! Pogledajte ovaj plan ishrane u kojoj je glavna namirnica krastavac. Ne samo da će vam krastavac pomoći u gubitku kilograma, već će popraviti varenje, očistiti crijeva, uraditi detoks organizma, ubrzati metabolizam, očistiti kožu i zaštiti je od akni! Krastavac je bogat kalijumom, vitaminima B, K i C, bakrom i manganom. Da, ima skoro sve što je potrebno našem organizmu! Zar ovo nisu dobri razlozi da isprobate ovu dijetu?

1 Doručak

Pomješajte jednu šolju iseckanog krastavca sa jednom šoljom niskomasnog grčkog jogurta. Ovom doručku možete dodati i jabuku ili dve breskve ako vam je suviše lagan.

2 Ručak

1. opcija

Napravite salatu od zelenog lisnatog povrća, krastavca i paradajza i pojedite je sa parčetom hljeba od celog zrna žitarica.

2. opcija

Kako biste ubrzali metabolizam, isprobajte sljedeći recept:

– 1 krastavac
– 1 šolja voća
– 2 krompira
– 1 parče hleba od celog zrna žitarica
– Čaj bez šećera

Skuvajte ili ispecite krompir i blago ga začinite solju i biberom. Pojedite ga sa salatom od krastavca i hlebom. Kao užinu, pojedite voćnu salatu i šolju čaja.

3. opcija

– 1 krastavac
– 1/2 šolje tunjevine
– 2 jaja
– 2 krompira
– 3 parčeta hleba od celog zrna žitarica

Skuvajte ili ispecite krompir i blago ga začinite solju i biberom. Skuvajte jaja. Preko krompira stavite jaja, tunjevinu i kriške krastavca. Pojedite ručak uz hleb.

Šejk od krastavca za užinu

Ako osjećate glad između obroka, napravite ovaj ukusan šejk. Posle ovog šejka, sigurno nećete osjećati krivicu što ste ga popili! Možete ga konzumirati u neograničenoj količini.
Potrebno vam je:

– 1 krastavac
– 1 jabuka
– puna šaka spanaća
– šolja sojinog ili bademovog mleka
– kašičica đumbira
– kašika oraha ili badema

Sameljite krastavac, spanać i jabuku sa sojinim ili bademovim mlekom. Možda će biti potrebno da dodate još 1/4 šolje tečnosti. Dodajte sitno iseckani đumbir, izmiksajte, pa ukrasite iseckanim orašastim plodovima.

4 Večera

Noćni obrok je jednostavan. Izaberite omiljeno voće i uživajte u voćnoj salati. Nemojte pojesti više od jedne i po šolje voća.
Ovaj plan ishrane je prilično rigorozan, ali apsolutno efikasan. Ubrzaćete metabolizam i vaše telo će početi da sagoreva masti.

Kako biste videli maksimalne rezultate, svakodnevno vežbajte 20-30 minuta.
Izvor: virealno.me