Magazin

NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG TVRDI DA JE OVO ZNAK KOJI ĆE U 2023. IMATI NAJVIŠE SREĆE – PARE ĆE MU PADATI SA NEBA, A DOBRE PRILIKE ČEKAJU GA NA SVAKOM KORAKU

Ako je vjerovati rečima poznatog ruskog astrologa Pavela Globe, čije astrološke prognoze Rusi rado prate, u 2023. godini jedan znak Zodijaka očekuje ludačka sreća. On tvrdi da će za Blizance naredni mjeseci biti veoma posebni, pozitivni i da će praktično biti odlučujući za neku dalju budućnost.

BLIZANCI

Počev od prvih dana u 2023. godini Blizanci će već nailaziti na veliku sreću – bukvalno na svakom koraku! Čega god da se late, biće uspešno. Ovaj trend će se nastaviti i tokom narednih 11 meseci. Vaša glavna dostignuća biće u polju finansija – dobićete ozbiljnu finansijsku podršku – to može biti nasljedstvo, neočekivani, veliki bonus na poslu, važna povišica ili čak i novo radno mjesto sa daleko boljom platom.

Takođe, Blizance čekaju dobre prilike na emotivnom planu. Za slobodne Blizance važno je da ne bježe od upoznavanja novih ljudi, jer bi mogli da upoznaju svog saputnika, ako ne za cijeli život, onda sigurno za sljedećih nekoliko godina.

Bliznacima se savjetuje i da se ne plaše da rizikuje i da slede svoje istisnke želje i zahteve srce. Svaki rizik u ovoj godini lako bi mogao da vam otvori vrata uspjeha. Slušajte svoju intuiciju.