Magazin

Način na koji sjedite govori mnogo o vašoj ličnosti: Za nas je to apsolutno tačno

Svi mo različiti.

Današnji test otkrit će vam mnogo o vama na temelju toga kako sjedite kada ste gost u nečijem domu. Ne shvatajte ovaj test previše ozbiljno jer bi trebao biti samo zabava, pišu iz Bright side.

Naučite nešto novo o sebi – samo odaberite položaj koji obično zauzimate kad sjednete.

1. Uspavani avanturist

Vi ste elegantna, a opet vrlo otvorena osoba. Ali ne biste trebali piti ništa drugo osim čaja ili kafe kada ste u gostima inače biste mogli završiti u istom položaju, ali na lusteru.

2. Verbalni manijak

Vi ste emocionalna osoba. Volite život, zbog čega i drugi vole biti u vašem društvu. Možda će vam biti teško da prestanete razgovarati, zbog toga vam uvijek poslužuju više hrane kako biste mogli biti u tišini, čak i samo na kratko.

3. Zen osoba

Konzumirate samo zdravu hranu i jogy pozu, sve vam je divno, govorite polako i ne paničite.

4. Vlasnica zemlje pune igračaka

Dominirate i imate moć. Uglavnom preko natrpanih igračaka.

5. Mašina u pokretu

Vi ste neobična osoba. Toliko neobična da mnoge ljude šokira vaše ponašanje. Uvijek ste vitki, jer složit ćete se, teško je jesti u ovom položaju.

6. Stranački život

Vi ste vrlo društvena osoba. Volite duge razgovore. Zbog toga volite posjećivati druge ljude i boraviti kod njih, na mjesec ili dva….

7. Gospođa komforna zona

Vi ste introvert koji se osjeća pomalo nespretno u velikoj grupi ljudi. Glava vam prestaje raditi kad ste pod takvim stresom. Ali što se tiče jela …. uvijek možete jesti.

8. Virtualni prevarant

Volite intrige, povratne kritike i moć. Posjećujete rodbinu i prijatelje samo kada je vaša omiljena serija gotova.

9. Fontanica montanica

Vrlo ste komunikativni i volite posjećivati druge ljude jer morate apsolutno dijeliti sa drugima kako se osjećate. Ali budući da vas je teško zaustaviti kad počnete razgovarati, domaćini će možda morati pribjeći ekstremnim mjerama.

10. Beznazdeni slučaj koji ne zna sakriti istinu

Ne posjećujete ljude. Vi ste sami sebi dovoljni, neovisna osoba koja uvijek ljudima govori istinu sa velikom dozom sarkazma, piše Week.ba.