Magazin

Muškarac vas nikada neće prevariti ako mu radite ovo, savjetuje profesionalna ljubavnica

Bivša učiteljica Ejmi Kups (33) koja odlično zarađuje od prodaje svojih eksplicitnih slika, sa ponosoom sebe predstavlja kao profesionalnu ljubavnicu oženjenih muškaraca.

Ejmi kaže da na osnovu razgovora sa svojim ljubavnicima i toga na šta se oni žale u svojim brakovima, može da da ženama dobro savjete kako da izbjegnu da ih partner vara.

Prema njenim riječima, ključno je da se potrudite da u spavaćoj sobi bude što uzbudljivije.

– Partner će garantovano ostati sa vama ako mu ispunjavate se*sualne fantazije – kaže Ejmi, dodajući da je važno i “zadovoljavanje partnera”.

– Morate zajedno da gledate filmove za odrasle, da budete otvoreni prema povećanju grudi, da promenite boju kose i nositi nešto što inače ne nosite. Budite se*si u javnosti, muškarac voli samopouzdanje pa pokažite ponekad čime raspolažete – predlaže ona i preporučuje igranje uloga, oblačenje kostima, s*ks na javnim mjestima…

– Budite rizični i uzbudljivi i nemojte nikada da se plašite da javno pokažete intimnu naklonost ka partneru. Saznajte njegove fantazije i zadržaćete ga zauvijek. Muškarci gledaju pornografiju s razlogom. To što ste vi pomalo nešto poput njegove lične zvezde filmova za odrasle, osiguraće da on ne pobjegne – objašnjava ona.

Ejmi savetuje i da jedno sa drugom djelite šifre za mobilne telefone i da otvoreno razgovarate o finansijama, piše Daily Mail.


Kada je riječ o njenim klijentima, ljubavnica je otkrila i na šta joj se oni najviše žele u braku.

– Često čujem “moja žena više ne želi se*s sa mnom” i “volim svoju djecu, ali to nam je upropastilo intimnost u braku”. Muškarci mi se uvijek povjeravaju i to su uvijek ovi razlozi. Najgore stvari u vezama, zbog kojih muškarci varaju su manjak komunikacije, uzbuđenja i zabave u spavaćoj sobi – zaključila je Ejmi Kups.

Naravno, njeni “savjeti” su naljutili većinu žena koje smatraju da se na ovaj način pretvaraju u robinje muških želja, dok sa druge strane, niko ne vodi računa o njihovim (ženskim) osjećanjima.

Šta vi mislite o ovome?