Mozgalice

MOZGALICA: Šta nije u redu na slici?

Pokažite da imate izvrsne vizualne vještine i pokušajte otkriti grešku koja se pojavljuje na ilustraciji u roku od 5 sekundi.

Ovaj izazov obećava da će izazvati svaku vašu sposobnost, ali prije svega one vizualne, jer došli ste na pravo mjesto. U ovom izazovu morat ćete locirati, u maksimalnom vremenu od 5 sekundi, pogrešku koja se pojavljuje na ilustraciji, ali je iz nekog čudnog razloga prošla nezapaženo.

Sve što trebate učiniti je dati sve od sebe, jer ćete imati samo jednu šansu. Stoga ne gubite više vrijeme, iskoristite svoju oštrinu vida do maksimuma i uočite jedinu grešku prikazanu na ilustraciji. Pazite na svaki detalj, jer i najmanji će vam pomoći da to postignete.

Još jedan važan aspekt u ovom izazovu je da prepoznate alate koje liječnici koriste dok rade svoj posao. Znate li koje su? Pa, ako je vaš odgovor potvrdan, ovaj izazov će biti lak zadatak za vas. Zatim vam ostavljamo sliku.

Šta je problem na slici ?

Foto: acertijo en 7 segundos

U ovom dijelu sve što trebate učiniti je znati točan odgovor na ovaj izazov. Ako niste uspjeli, ovdje ćemo vam pokazati mjesto pogreške. Liječnik s desne strane ima slušalicu umjesto stetoskopa.

Foto: acertijo en 7 segundos

Što je vizualna zagonetka?

Zagonetka je zabava ili igra koja se sastoji od pronalaženja rješenja zagonetke ili pronalaženja skrivenog značenja rečenice samo putem intuicije i razmišljanja, a ne na temelju posjedovanja određenog znanja.
Razlika zagonetke od zagonetki je u tome što one postavljaju enigmu u obliku pjesmice i uglavnom su namijenjene djeci. Kao i sve logičke zagonetke, logička zagonetka treba imati matematičku ili logičku osnovu. Međutim, zagonetke koje jednom riješene otkrivaju više ili manje duhovitu prirodu vrlo su raširene.