Uncategorized

Mislite da je zaljubljena? Vi joj šaljete raličite signale

Ako biste bili iskreni prema njoj prema svojim osjećajima, ako ste bili otvoreni prema svojim tekstovima i zapravo priznali što ona znači za vas, ne bi se trebala čuditi vašim namjerama. Ne bi trošila vrijeme na ponovno čitanje riječi koje unosite, pokušavajući potražiti skriveno značenje. Ne bi se pretjerano trudila zbog načina na koji ste je gledali i komplimenta koji ste joj davali i vremena koje ste je dodirnuli.

Prevladava samo zato što šaljete mješovite signale. Jer je nemoguće pogoditi što se događa u vašem umu. Ako biste bili dosljedni, ako biste bili transparentni, ako ste bili autentični, ne biste se mogli čuditi tome. Ne bi imala pitanja. Točno bi znala gdje stojiš, pa ne bi bilo potrebe da je preteruje.

Ako biste svoje osjećaje učinili očiglednijima, ona ne bi trebala prolaziti kroz vaše društvene medije zbog znakova upozorenja da vas zanima neka druga djevojka više od nje. Ne bi se trebala pitati je li razlog zbog kojeg tako dugo traje da joj pošaljete poruku u odgovor zato što ste doista zauzeti ili zato što ste je stavili nisko na svoju listu prioriteta.

Postoje slučajevi kad se osjeća kao luda osoba, pokušava dešifrirati što znače vaše najmanje radnje, ali vi ste razlog zašto ona pretjeruje. U ponedjeljak ujutro djelujete jednosmjerno, a u petak navečer potpuno drugačije. Nikad ne zna što bi mogla očekivati ​​od tebe. Zbunite vraga od nje, a ona vas pokušava shvatiti.

Vaši miješani signali doveli su je u neugodan položaj. Nije sigurna jesu li vremena kada flertujete s njom ili vremena kada je zanemarite važnija. Ne može prepoznati da li je gledate kao bezopasnu drolju, muhe ili kao djevojku.

Ona nadvlada tekstove koje šaljete i količinu vremena koje provedete jer se ponekad čini kao da ste zainteresirani za nju, a drugi put se čini kao da ne biste mogli brinuti manje o njoj. Pokušava otkriti istinu. Samo želi odgovore.

Vaša nedosljednost je razlog što ona nadvlada svaki njen potez. Nije sigurna je li razlog zašto vam ponekad prestanu odgovarati nejasno zbog toga koliko dugo (ili kratko) morate čekati tekst od nje. Nije sigurna hoće li vam se sviđa li vaše slike ili ih ignorirati želite više. Nepredvidivi ste. Stalno pokušava pronaći obrazac vašeg ponašanja, ali ne postoji takav. Ne veseliš je prema njoj.

Prevladava samo zato što joj šaljete mješovite signale, zato joj učinite uslugu i recite joj kako se osjećate. Spasilo bi joj puno problema. Bez obzira volite li joj leđa ili niste zainteresirani za daljnju vezu, radije će znati istinu nego provesti čitav život pokušavajući vas shvatiti.

Leave a Reply