Magazin

Marija Šerifović podijelila rijetku fotografiju u kupaćem kostimu, pozirala s majkom Vericom

Marija Šerifović jučer je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju u kojoj je fanovima pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu.

Naime, riječ je o staroj fotografiji sa ljetovanja na kojoj se nalazi i njena majka Verica Šerifović, a gdje se može vidjeti kako one skupa sjede na istoj ležaljci dok Marija nosi dvodijelni kupaći kostim.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da ovakve fotografije Marija gotovo nikada ne dijeli na društvenim mrežama. Postoji samo nekoliko fotografija na kojima nosi kupaći kostim, ali i Marija i tada pozira tako da ne otkriva previše svoje tijelo.

Ova fotografija privukla je mnogo pažnje, a javile su joj se i neke od slavnih kolega, koji su njoj i Verici poslali pozdrave i emoji srca.

Možda će vas zanimati:
Najpametnija, ali i najljepša žena koja je hodala ovom planetom: Ono što je ona uradila i dalje zadivljuje svijet!

Inače, Marija Šerifović je poznata po ležernom stilu oblačenja, gdje uglavnom nosi farmerke i pamučne majice kratkih rukava. Za svečane prilike bira odijela, a samo nekoliko puta nosila je suknje u javnosti. Jednom je u opkladi s Sašom Popovićem u emisiji “Zvezde Granda” iz šale odjenula dugu suknju od tila, koju je posudila od jedne takmičarke.