Magazin

Ljudi trljaju oči, ne vjeruju: Milica Dabović prije svih plastičnih operacija FOTO

Košarkašica Milica Dabović poprilično je promjenila svoj izgled od perioda kada se prvi put pojavila u javnosti, a sada je isplivala jedna fotografija na kojoj se vidi koliko je velika njena transformacija.

Internetom je počela da kruži fotografija na kojoj Milica ima smeđu kosu i izgleda potpuno drugačije nego danas, pa je iz tog razloga mnogi na „prvu loptu“ nisu prepoznali.

Finalistikinja uzbudljivog takmičarskog šou programa Survivor, koja je u ekskluzivnom intervjuu za Nova.rs otkrila i da je bila u vezi sa ženom, izgleda potpuno drugačije nego danas.

Milica je jednom prilikom priznala da sve što nije voljela na sebi, to je i promjenila, dok je s druge strane morala da uradi neke od intervencija zbog karijere.

“Kao mlada uvek sam se ‘pućila’ na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala”, ispričala je Dabović svojevremeno.

“Sve u životu sam postigla radom. I u sportu ali i kada je reč o fizičkom izgledu. Kada radiš 500 trbušnjaka svakog dana kao što ja radim, onda ćeš imati ‘pločice’ i zategnut stomak. Niko ne može da mi kaže da nema sat vremena dnevno za sebe”, ispričala je Dabović., prenosi (Nova.rs)