Magazin

Istraživanje pokazalo kakve grudi muškarci najviše vole

Rezultati istraživanja su pokazali da žene s malim grudima nemaju razloga za brigu, veličina definitivno nije prioritet kod momaka.

Mnoge žene žive u zabludi kad misle da su muškarcima najprivlačnije one sa velikim grudima.

Većini su najdraže grudi srednje veličine, ni premalene niti prevelike, onako da stanu u šaku i lijepo je popune, pokazalo je istraživanje.

Evropski istraživači su se pozabavili temom kakve grudi momci vole uzimajući u obzir četiri države – Brazil, Kamerun, Češku i Namibiju.

Studiju su nazvali “Men’s Preferences For Women’s Breast Size and Shape in Four Cultures” (Muški prioriteti veličine i oblika dojki u četiri kulture).

Rezultati su pokazali da žene s malim grudima nemaju razloga za brigu, veličina definitivno nije prioritet kod momaka.
Ali, čvrstina im je jako važna.

Ispostavilo se da je to većini muškaraca najvažnija stvar kada su ženske grudi u pitanju, nezavisno koliko su velike.

Na osnovu toga istraživači su zaključili da je muškarcima oblik grudi puno važniji od toga da li su velike, jer oblik je definisan čvrstinom.

Odgovor na pitanje zašto je čvrstina tako bitna naučnici pronalaze u evoluciji – muškarci podsvjesno povezuju čvrste grudi sa “seksualnim opstankom najsposobnijih”. prenose “.Nezavisne”

Što su grudi čvršće, žena je zdravija i bolji je izbor za partnerku.

Poznato je da su muškarci prilično vizuelna bića, pa ova teorija ima logike.

Čvrstina grudi bi evolucijski mogla muškarcima da otkrije ponešto i o njenoj plodnosti – čvrste grudi znak su žene dobre za reprodukciju, prenosi B92 pisanje portala Rebel Circus.