Magazin

Ne vole naporan rad: Ovi horoskopski znakovi jako su lijeni

Takvi ljudi jednostavno nemaju u sebi ambicioznost niti volju za uspjehom.

Svako ponekad voli slobodno vrijeme iskoristiti za ležanje i odmor, no postoje osobe kojima je to postala svakodnevica. One rijetko izvršavaju obaveze na vrijeme i odmaraju se svaki dan. Prema astrologiji, postoje neki horoskopski znakovi koji su ljeniji od drugih.

Donosimo popis lijenih horoskopskih znakova koji uživaju ne radeći ništa, piše Pinkvilla.

Bik

Bikovi nisu stvoreni za svakodnevan rad u uredu i za monoton život. Nemaju vremena za naporan rad. Oni su razmažene osobe koja žele živjeti prirodno, okruženi luksuzom, a da za to ne moraju raditi.

Lav
Oni su kreativni i strastveni, ali ne nužno vrijedni radnici. Vole biti u središtu pozornosti, ali ne žele puno raditi ili pomicati svoje granice da bi to zaradili. Talentirani su i atraktivni, ali njihova lijenost nastoji zasjeniti njihove kvalitete.

Strijelac

Strijelci ne žele biti ograničeni. Žele istraživati, putovati i biti slobodni. Rade jer im treba novac za putovanje svijetom, ali ne ulažu dodatne napore kako bi zasjenili svoje kolege ili bili zaposlenik godine! Jednostavno rade jer moraju, a ne po svom izboru.

Vodolija

Vodolije imaju velike snove i ambicije, ali im nedostaje želje. Imaju plan, ali ga ne žele slijediti! Oni su inteligentni, ali nisu predan radnik, pa zapravo ne vole forsirati da postignu svoje ciljeve.