Magazin

GOTOVO JE AKO VAS OVAKO LJUBI: Poljubac otkriva da li vas stvarno voli ili vara iza leđa i hoće da vas ostavi

Jedan od razloga zbog kojih je ljubljenje toliko važno jeste i to što očuvava fizičku privlačnost između partnera.

Kada se dvoje ljube, oni razmjenjuju emocije koje inače ne bi drugačije mogli da pokažu.

Takav čin će izvući onaj osjećaj sigurnosti u vezi i pomoći će u unapređivanju intime u ljubavi koju dijele partneri.

Ljubimo se da bismo:

– rekli VOLIM TE;

– osjetili povezanost;

– pojačali bliskost;

– gradili emotivnu povezanost;

– dodali romantiku u vezu;

– uništili stres;

– pomogli vezi da bude sve jača;

– riješili nesporazume.

Međutim, nije dovoljno samo poljubiti, nego je važno kako se ljubi. Dok jedna vrsta poljupca može da znači izražavanje ljubavi, druga vrsta pokazuje strast, a treća… zahlađenje u vezi.

Šta znači “Nježan Poljubac”?

Ovo je jedan od najromantičnijih poljubaca i odraz je stabilne veze i prave ljubavi. Ovakav poljubac praktikuju oni u najnežnijoj ljubavi i to je nekada samo uvod u lijepu noć.

Šta znači “Poljubac na blic”?

To je nekada i prvi poljubac – onaj “probni”. On je veoma lagan i brz. Znači i da ste možda stidljivi. Tek kasnije slijedi strast.

Šta znači “Poljubac zatvorenih usta”?

Ovaj poljubac je veoma hladan i obično znači da je takva veza osuđena na propast.

Šta znači “Francuski poljubac”?

 

Ovo je već poljubac iz čiste strasti. Ova veza nema nikakav problem. Međutim, takav poljubac nije jednostran već je potrebno da oba partnera učestvuju u njemu. To je jedna vrsta igre jezicima i dolazi nekako spontano.

Nije za svaku priliku i veoma je intiman. Ako je poljubac jednostran ili napadan, postoje ozbiljne naznake da nešto nije u redu sa ovom vezom. Može da bude i mač sa dvije oštrice.

Šta znači “Vlažan poljubac”?

Drugim riječima: divlji poljubac. Ako volite ovakav poljubac i ako se ovako ljubite sa partnerom, onda je riječ o veoma stabilnoj i strastvenoj vezi. Međutim, morate prvo ispitati teren ako imate novog partnera. Može biti za neke i agresivan.

Šta znači “Poljubac jedne usne”

Ovakav poljubac dolazi iz “igre” dva partnera u tim intimnim trenucima. Proizvod je totalne opuštenosti i malo razbija monotoniju klasičnog ljubljenja. Takođe je dio veoma strastvene veze, ali i romantične i nežne.

Poljubac u obraz

Prijateljski, ali nekada i romantični poljubac. Kod nekih partnera može, uz adekvatan zagrljaj i nježnost, da bude i izraz neprocjenjive ljubavi.

Šta znači “Grickanje usne”

Veoma “vatren” potez. Baš kao i poljubac jedne usne služi nekada za razbijanje monotonije klasičnih poljubaca. Dio je ljubljenja i ne može sam po sebi da funkcioniše. Ne možete samo tek tako da priđete partneru i da počete da ga grizete!

Inače, oni kojima dođe da gricnu svog partnera za usnu sigurno osećaju veliku ljubav i strast. Nema greške.

Šta znači “Obrnut poljubac”?

Ovakav poljubac dođe spontano i pokazuje stabilnost i opuštenost u vezi.

Šta znači “Poljubac u kapak”?

Ovo se zove Anđeoski poljubac. Ovakav poljubac označava stabilnu vezu punu povjerenja. Ako vas partner poljubi u očni kapak pokazuje da mu mnogo značite i da će vas čuvati do kraja života.

Šta znači “Poljubac u ušnu školjku”?

Ovakav poljubac služi da “pokrenete partnera” i da mu nekada i suptilno kažete “šta želite”.

Šta je “Leptirov poljubac”?

Ovdje ne upotrebljavate usne već trepavice. Približite obraze i brzo trepćete. Ovo je znak mlade, nježne, intimne, i nevine ljubavi.

Dakle, poljubac sam po sebi je odraz ljubavi. Međutim može da bude i znak da vezi dolazi kraj. Ukoliko jedna strana u ljubavi odbija da se poljubi, uvodi neke restrikcije u ljubljenju, naprasno prekida poljubac, odgurava vas kada hoćete da se ljubite, ili koristi samo “suhi poljubac zatvorenih usta”, bježite! Toj vezi je presuđen kraj, piše zanimljivovesti.com.