Magazin

Evo 11 stvari koje muškarci ne znaju o ženskim tijelima

Vjerujete da znate sve o ženskom tijelu, ali postoje neke šokantne stvari za koje niste imali ideju. Kao da ste znali da je ženi jedna dojka uvijek veća od druge? Ako ne, morate nastaviti s ovim tekstom:

1) Jedna dojka je uvijek veća od druge. Obično je to mala razlika da se ne može opaziti.

2) Kao što je naznačeno nekim logičkim istraživanjem, zanimljiva kvaliteta bebe žene snažno je podložna onome što jede usred trudnoće. (Zato ne koristite trudnoću kao razlog da jedete sve što vam treba!)

3) Dio uma koji pokazuje uzbuđenje usred seksa dodatno pokazuje komparativno uzbuđenje kod nekoliko žena dok razmatraju sustenance. Osobito kada imaju želje za hranom.

4) U suprotnosti s glavnim razmišljanjem, žene mogu naići na brojne vrhunce, dok muškarci pouzdano zahtijevaju vrijeme između vrhunaca.

5) U slučaju da pitate zašto vaša bolja polovica pouzdano donosi stvari iz prošlosti, to je na temelju činjenice da je izgledalo da su ženski mozgovi imali više istaknutih pregleda i pamćenja od muškaraca.

6) Istraživanja pokazuju da uopštee ne sliče muškarcima, koji se samo usmjere s lijevom polovicom svoga uma, žene funkcionišu s dvije strane mozga.

7) Transformacijski učenjaci jamče da je normalno da žene traže muškarce zbog uključivanja kvalitete i imovine. (Dok muškarci traže mlađe.)

8) Nekoliko ispitivanja predlaže da su žene u najvećoj mjeri sklonije voditi zdraviji način života. U svakom slučaju, takođe su postojala ispitivanja koja preporučuju da ženska tijela normalno imaju bolje zdravlje.

9) Žene sa više od 40 su uglavnom bolje u postizanju vrhunca od žena ispod 40 godina.

10) Žene žude za seksom sredinom godine više nego u nekim drugim sezonama zbog sezonskih mirisa!

11) Ženska jaja su plodna u blizini 24 i 48 sati, a sperma može zadovoljiti 48 sati ili duže u tijelu žene. Doista, to si dobro pročitao.