Magazin

Djevojka smršala 80 kg i njena transformacija ostavlja ljude u šoku: Niko ne veruje da je to ona

Neke transformacije ljude ostavljaju u šoku i skoro niko ne može da poveruje da je neko toliko uspeo da promeni lični opis usled gubitka kilograma. Takva je i ova transformacija jedne Amerikanke koja je smršala preko 80 kilograma i sada izgleda kao druga osoba.

Vitni je pokazala slike pre i nakon što je izgubila 83 kilograma, nakon čega je niko ne može prepoznati. Neki su otišli toliko daleko da su je optužili da laže.

Amerikanka je na društvenim mrežama dokumentovala svoj put mršavljenja i podelila neverovatne snimke sa svojim pratiocima.

@western_whitney Weight loss transition pt. 10#viral#foryou#fyp#foryourpage#weightloss#weightlossmotivation#weightlossjouney💗#vsg#mentalhealthawareness#weightlosstransformation ♬ Streets x Kiss it better – :p

– Pitam se šta bi se dogodilo kad bih svoje zdravlje shvatila ozbiljno? – stoji u videu.

Skoro neprepoznatljive fotografije od ranije izmenjuju se s onima kako sada izgleda, dok se ponosno šeta u oskudnoj odeći i pokazuje novu figuru u malom bikiniju.

@western_whitney Weightloss transition pt.7#viral#fyp#foryou#foryoupage#weightloss#weightlossjouney#weightlossjouney💗#vsg#weightlossmotivation#healingjourney#weightlosstransformation#weightlossbeforeandafter ♬ 2 On x I Was Never There by L BEATS – DJ L BEATS

– Nema šanse. Tako sam ponosna na tebe – pisali su joj.

– To je sjajno!!!! O, neverovatno… takva inspiracija – komentarisali su.

– Izgledaš kao druga osoba, lepotice – pohvalili su je.

Međutim, nisu svi komentari bili pozitivni, jer neki tvrde da je lažljivica. U želji da dokaže da je ona na snimcima i fotografijama, Vitni je snimila još nekoliko objava i pokazala iste tetovaže kao na selfijima pre mršavljenja.

– Ludo kako ljudi ne veruju u te stvari jer zašto bi uopšte želela da lažem o tome – komentarisali su.

– Zanemari trolove, lepotice, imala si neverovatno putovanje i niko ti to ne može oduzeti – poručuju joj.

– Apsolutno neverovatna devojka, neka hejteri pričaju šta hoće. To je samo ljubomora – podržavali su Vitni.

Drugi su željeli da saznaju kako je Vitni uspela da izgubi preko 80 kilograma. Ona im otkriva da je vodila računa o količini ugljenih hidrata, a potom otišla na operaciju. Takođe ide u teretanu pet dana nedeljno i ostaje, kako kaže, ‘100% dosledna’.

@western_whitney Replying to @emptynestmom1 bffr 😗#viral#fyp#foryou#foryoupage#weightloss#weightlossjouney#weightlossjouney💗#vsg#weightlossmotivation#healingjourney ♬ THE DEATH OF PEACE OF MIND – Bad Omens

– Broji samo ugljene hidrate! Nikada kalorije – dodala je i otkrila da joj je trebalo godinu i četiri meseca da smrša.