Magazin

ČULA SAM ZA SENZUALNE USNE: Da li to izgleda ovako?

Žene vijekovima uokviruju i farbaju svoje usne u želji da one izgledaju što zavodljivije i senzualnije. Ove dame su otišle i korak, dva dalje u potrazi sa svojom senzualnošću… Da li su je pronašle? I gdje se ona uopšte nalazi – u oku posmatrača, na nama, u nama, ili negdje između?

Priscilla Caputo je model u usponu. Pošto joj je dečko bio plastični hirurg, odlučila je da unaprijedi svoj izgled sa par intervencija. Sada priznaje da je od sebe napravila čudovište i uništila svoju prirodnu ljepotu. Ona kaže da zaplače svaku put kada gleda svoje fotografije iz perioda prije plastičnih operacija i da njen sadašnji izgled treba da služi drugim ženama kao upozorenje. Drage dame, smatrajte se upozorenima.

Ovako je Priscilla izgledala prije intervencija…

A ovako izgleda danas!

Farrah Abraham je postala poznata učešćem u raznim američkim rijaliti emisijama. Svjetsku “slavu” joj ipak nisu donijele te uloge, već ova fotografija, na kojoj su prikazane komplikacije koje su nastale nakon plastične operacije.

Kristina Ray je oduvijek željela da izgleda poput Džesike Rebit. Kaže da su je vršnjaci konstantno zadirkivali zato što je imala previše tanke usne.

Evo kako je izgledala prije estetskih intervencija:

A evo kako izgleda danas, nakon stotijak silikonskih injekcija:

… Da li je konačno dosegla svoj ideal se**epila i senzualnosti? Ona tvrdi da nije i da još treba da “radi na sebi”…

Michaela Romanini je italijanska verzija Paris Hilton. Na ovoj slici vidimo kako je izgledala prije i poslije plastičnih operacija. Izgleda da njen pojam senzualnosti isključuje čupanje obrva uz istovremeno povećavanje usana…

U potrazi za svojom senzualnošću, djevojke sve manje liče na ljudska bić, a a sve više na figure proizišle iz mašte čovjeka kamenog doba… Sa modernim zaokretom, naravno.

Pogledajte video: