Magazin

KĆERKE VLADIMIRA PUTINA SU PRAVA MISTERIJA: Evo kako izgledaju i čime se bave! (FOTO)

Vladimir Putin će pokazati kako izgleda bez majice. Jahaće konja, pecati i to sve fotografisati i pokazati. Ali kada su djeca u pitanju, tu postaje jako ćutljiv

U biografiji Vladimira Putina stoji da je u braku bio jedino sa Ljudmilom Putin od 1983. godine pa do 2013. godine. U tom braku par je dobio dvije kćerke Katarinu i Mariju.

Marija je rođena u Lenjingradu 1985. godine, a Jekaterina, odnosno Katarina, rodila se u Njemačkoj 1986. godine, kada je porodica živela tamo za vreme angažovanja njenog oca u KGB-u. Obe djevojčice su dobile ime po bakama. Marijin nadimak je Maša, a Katarinin nadimak Katja.

Kada se porodica preselila u Moskvu 1996. godine, devojčice su pohađale školu na nemačkom jeziku. Navodno su izbačene iz škole kada je Putin postao vršilac dužnosti predsednika, a nastavnici su ih školovali kod kuće.

“Ne vole svi očevi svoju djecu kao što on voli svoje djevojčice”, napisala je Ljudmila na sajtu Putinove vlade. “On ih je razmazio dok sam ja bila ta koja je morala da ih disciplinuje.”

Inače, Marija je studirala biologiju na univerzitetu i išla na medicinsku školu u Moskvi, dok je Katerina diplomirala azijske studije na koledžu. Obe devojke su pohađale fakultet pod lažnim identitetom.

Marija ima 36 godina i radi kao medicinski istraživač u Moskvi i živi sa suprugom Joritom Faasenom. Marija i Jorit navodno imaju jedno djete.

S druge strane, Katerina živi u luksuzu i stiče bogatstvo. Danas ima 35 godina i iskusna je akrobatska plesačica, ali ima i visoku poziciju na Moskovskom državnom univerzitetu, predvodi start-up kompaniju vrednu 1,7 milijardi dolara.

Udala se za ruskog milijardera Kirila Šamalova 2013. Međutim, par se razveo 2018. Brakorazvodna parnica je otkrila da zajednička imovina vredi čak dve milijarde američkih dolara.

I naposletku, priča se da Putin ima i treću ćerku, ali i sinove blizance sa bivšom devojkom ruskom ritmičkom gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Nakon što je prestala da se bavi gimnastikom, Alina je postala poslanik u Putinovoj partiji Jedinstvena Rusija.

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni je 2013. godine tvrdio da su Putin i Alina bili u braku. Na Zimskim olimpijskim igrama 2014. u Sočiju viđeni su kako nose burme, a Alina je nosila baklju na ceremoniji otvaranja. Putin je redovno negirao njihovu vezu.

Bivša gimnastičarka navodno je 2015. rodila njihovu ćerku u Švajcarskoj, a 2019. godine, prema glasinama u Moskvi, rodila im je sinove blizance, ali to nikada nije potvrđeno. Jedino što se zna je da ruski predsednik ima dvoje unučadi koji su rođeni 2012. i 2017. “Imam privatan život u koji ne dozvoljavam mješanje. To se mora poštovati”, rekao je jednom Putin.

Ćerku dobio i sa čistačicom

Krajem novembra 2020. godine godine u medijima se pojavila vest da Putin, navodno, ima ćerku sa bivšom čistačicom. Elizabeta Krivonogih ili Luiza Rozova, rođena je 2003. godine tokom Putinovog prvog mandkata u Kremlju, dok je još bio oženjen.

Njena majka je Svetlana Krivonogih, nekada čistačica, a sada milionerka koja poseduje brojne luksuzne nekretnine u Moskvi, Sankt Peterburgu i Sočiju.

Svjetskim medijima i po društvenim mrežama kruže fotografije ove tinejdžerke i komentariše se da ona dosta liči na ruskog predsednika, piše Kurir.rs