Magazin

Bomba za mršavljenje: Ova 3 sastojka uništavaju kilograme, a rezultati su vidljivi već nakon 24 sata

Kombinacija ova 3 sastojka je dobitna za brzo mršavljenje, ali se podrazumijeva da pored čaja vaša ishrana treba da bude izbalansirana i da budete fizički aktivni.

Sve što vam treba jeste:

zeleni čaj
cimet
lovorov list

Priprema:

Prokuhajte 800 ml vode, sklonite sa vatre, pa dodajte 1 štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite i ostavite 15 minuta da odstoji, a zatim procijedite.

Primjena:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje rano jutro, odmah nakon buđenja. Dakle, popijte prvu šoljicu ovog čaja na prazan želudac.
Drugu šoljicu možete popiti odmah nakon doručka, a treću uveče, neposredno prije spavanja.

Uz tri šoljice ovog čaja dnevno, značajno ćete smršati, naročito na kritičnim tačkama tijela, poput stomaka, butina i zadnjice, a prvi rezultati vidljivi su već nakon nedelju dana.

Oni koji su probali ovaj čaj kažu da se boljitak osjeća već nakon 24 sata, poput bolje probave, a nakon prve sedmice u prosjeku se gubi oko 8 centimetra u struku.

Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorijevaju masnoće i ubrzavaju metabolizam, a podrazumijeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen uravnoteženom ishranom i umjerenom fizičkom aktivnošću. (Glossy)